Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2012 17:16

"Sportowe podsumowanie dnia" zawsze było o 23:00. Chyba, że w Polsat News program był później, bo takie rzeczy się zdarzały, przyznaję.
jestem zawsze
06-07-2012 10:30

W związku z tym, że nie było mnie przez chwilę na forum to wrócę do nowego studia sportowych stacji Polsatu. Nowe studio to dla mnie bomba. icon_wink Dosyć duże i dobrze zagospodarowane czyli mamy miejsce dla prezentera przedstawiającego wiadomości, stolik z siedziskami bądź krzesłami dla większej ilości gości, a także kącik, gdzie można porozmawiać z zaproszonym gościem w cztery oczy. Zachowano patent z poprzedniego studia czyli zmiana kolorystyki oświetlenia w zależności od dyscypliny. icon_smile
W takiej sytuacji ode mnie oczywiście zrzut nowego studia oświetlonego i przystrojonego pod siatkówkę. icon_wink
img259.imageshack.us/img259/5092/zrzutpolsatsporthd11.png

A także kącik do rozmów w cztery oczy.
img100.imageshack.us/img100/6334/zrzutpolsatsporthd10.png
jestem zawsze
13-07-2012 09:27

Na forum SatKuriera jeden z użytkowników poinformował, iż Polsat stara się o Polską Ligę Koszykówki. Ze szczegółami można zapoznać się na stronie internetowej Przeglądu Sportowego:
http://koszykowka...1,280.html
Awatar
ekipa moderatorska
13-07-2012 11:14

A wiadomo coś coś z prawami do Eurobaskatu i MŚ. Bo kupno meczy reprezentacji bez możliwości pokazania głównych imprez trochę mija się z celem.
jestem zawsze
13-07-2012 21:04

Marek Rudziński podpisał kontrakt z TVP bo maja koszykowke mezczyzn.Gdyby ja stracili to co z Markiem Rudzińskim??
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
13-07-2012 21:07

Marek Rudziński pozostanie w TVP jako komentator lekkoatletyki i sportów zimowych + w TVP Sport zostanie jeszcze Ford Germaz Ekstraklasa, to mają coś do komentowania jeszcze icon_smile
wkręcam się
13-07-2012 23:17

A takie moje pytanie o T-Mobile Ekstraklase. Czy tylko kanały Polsatu w jakości HD pokazują mecze?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-07-2012 00:16

Nie, te w SD też. Mają bowiem takie same ramówki (Polsat Sport - Polsat Sport HD, Polsat Sport Extra - Polsat Sport Extra HD).
Udostępnij ten temat