Polsat Sport, Extra, News i Fight

jestem zawsze
24-08-2012 16:19

Canal+ ma NBA i WNBA bo jest to produkt bardzo dobry, duza ogladalnosc jak i jakosc spotkan. To samo z Ligami Angielska,Hiszpanska i Francuska. C+ nigdy ich nieodpusci, tak samo jak Polska lige. Zuzel GP i DMS .Polsat o nich zapomniec powinien. Polsat ten i jeszcze jeden sezon z liga Polska, potem zapomnimy ze była.A o Pucharach europejskich w noge tez były im juz niewróca.
jestem zawsze
25-08-2012 18:58

Polsat olewa kibiców piłkarskich.A jakby poważnie zainwestowali w Polsat Futbol to ciekawy kanał premium by był.Ostatnio sporo przetargów było.

Liga Mistrzow
Europa League
Serie A
Puchar Włoch
Liga francuska
puchar Francji
FA CuP
Carling Cup
Puchar Krola
Champinship
Chwalenie się retransmisjami ligi angielskiej. Buhaha.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-08-2012 19:06

Ale sporo z tego Polsat Sport ma z kanałów klubowych - za grosze icon_smile. Po co przepłacać icon_wink.
jestem zawsze
25-08-2012 19:24

Ta odgrzewane kotlety pokazac, juz wiemy jakie byly winiki. Gratuluje polityki. Szkoda czasu na retrasmisje.
Awatar
jestem zawsze
25-08-2012 19:27

Pan Marian Kmita w ogóle nie zna sie na sporcie zamiast zakupic transmisje ktrórymi poważnie sie interesujemy to nie tylko napchać kieszeniami pieniadze

Powinni dac kogos innego na miejsce Kmity albo niech sie poprawi
jestem zawsze
25-08-2012 19:40

Serie A odpuscic niemajac konkurencji w Polsce?? Kurna no niemoge. Tego jeszcze niebylo , by niekupic serie A teraz gdy nikt niechce . NIc zostalo w necie obejzec Juve.
jestem zawsze
25-08-2012 20:09

A dlaczego Polsat miałby kupić skoro nikt nie chce? Z jakiegoś powodu Ci "nikt" nie chcą Serie A. icon_smile
jestem zawsze
25-08-2012 21:25

Canal+ Tlumaczy zbyt wysoka cena za prawa Serie A. A ja mysle ze cyfre zbyt duzo kosztuje fuzja z N , dlatego niekupili, ale za maks rok , serie A wroci do C+.
Udostępnij ten temat