Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
piszę coraz więcej
26-10-2012 19:35

Czy PSN transmitował dzisiejszy wybór prezesa PZPN? Nie mam dostępu do tego kanału, oglądałem Orange Sport i wg. mnie tak powinien wyglądać sportowy kanał newsowy. Prawie cały dzień transmitowali na żywo zjazd PZPN. Jakby nie było najważniejsze wydarzenie sportowe ostatnich miesięcy.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
26-10-2012 19:39

Tak, PSN transmitował icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
26-10-2012 21:20

Przedwczoraj, czyli 24 października Polsat Sport News znowu zaliczył wpadkę - na ekranie pojawił się logotyp z motywem wielkanocnym icon_lol Inaczej wyglądałaby pomyłka, gdyby dali motyw bożonarodzeniowy, np. jakąś choinkę, czy bombki, no bo to był 24 października, więc mogliby się tłumaczyć, że pomyliło im się z 24 grudnia, czyli z Wigilią mrgreen
s1.img.pl/v/1210/255444zdjecie0541a.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-10-2012 21:26

Znowu jaja - ale jaja icon_lol. Muszą koniecznie wykasować to logo, bo im się za często włącza icon_green.
Awatar
ekipa moderatorska
28-10-2012 15:30

Napisałem do ps1006 w sprawie transmisji GP USA F1 i taką dostałem odpowiedź:

Na razie nie ma jeszcze oficjalnej ramówki na te dni, aczkolwiek nie przewidujemy braku transmisji. Nie odpowiadamy za informacje publikowane przez Polsat Media - mają one zupełnie inny charakter. Tym bardziej w tym trybie nie komentujemy takich spraw.

Czyli transmisje jednak transmisje w PSE będą. I ta odpowiedź wyjaśnia też kwestię tego, że cennika stacji sportowych często zakładają inne ramówki niż są w rzeczywistości.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-10-2012 17:07

Czyli kolejna kompromitacja Polsat Media.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-10-2012 00:41

MN napisał(a):

A to jest jakaś nowość, że kanały Polsatu pokazują bramki z Bundesligi, bo przyznam, że to rzadki widok icon_smile. Materiały są bez logo Eurosportu2, "gołe" icon_wink. Chodzi oczywiście o serwisy sportowe.

Te skróty zagościły już na stałe, więc Polsat musiał chyba wykupić jakieś prawa do bramek i dobrze icon_smile.
Awatar
jestem zawsze
30-10-2012 09:54

prawa do tych skrótów ma chyba teraz każda stacja sportowa a także TVP.
Udostępnij ten temat