Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2013 17:40

Polsat wysłał na finał LM Mateusza Borka i Romana Kołtonia, którzy będą przygotowywać relacje newsowe dla kanałów Polsatu.
Awatar
ekipa moderatorska
25-05-2013 19:46

Marnotrawstwo pieniędzy. Zamiast tego mogliby chodź raz wysłać na tor komentatorów F1, albo Moto GP. Od razu komentarz by się poprawił, jakby co jakiś czas pojawili się na torze.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2013 19:49

Borek i Kołtoń piszą też relację tekstową live na polsatsport.pl icon_wink. A co do kasy, to pan Mateusz napisał, że sam sobie kupił bilet na mecz, a co do pana Kołtonia to nie wiem, ale jako wicenaczelny polsatsport.pl pewnie ma opłacony przez Polsat icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
28-05-2013 19:19

Czyżby Polsat stracił prawa do Wimbledonu od 2014?
w planie transmisyjnym TVP Sport są zaznaczone prawa
http://www.krrit....-sport.pdf
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-05-2013 19:24

Od dłuższego czasu same porażki przy zakupie praw. Ekstraliga, Tauron Basket Liga, turnieje WTA itp. itd. Może czas na zmiany.
Awatar
bardzo ważna osoba
28-05-2013 19:33

@MN, czy twoim zdaniem Borek albo Wójcik byliby lepsi od Kmity? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-05-2013 19:35

Nie wiem kto, ale zmiana by się przydała. No chyba, że to odgórne przykręcenie kurka z kasą, ale chyba nie, bo przy przetargu na Ekstraligę oferowali sporą kwotę, nawet większą niż nc+.
Awatar
ekipa moderatorska
28-05-2013 20:02

Kmita ostatnio kupił sporo rzeczy.

Gale boksu od babilońskiego i jakiś kontrakt na boks amatorki w Polsce. W tej chwili są monopolistą w tej dyscyplinie.
Gale MMA Attack
Diamentową Ligę
Moto GP
ME w Piłce Ręcznej Mężczyzn w 2016 roku w Polsce
Mecze polskiej reprezentacji piłkarskiej
Mecze reprezentacji w koszykówce, które okazały się chyba nieudanym eksperymentem.

Polsat Sport w weekendy ma przepełnioną ramówkę. Nie ma co już tam zmieścić. Jeżeli mają coś kupić to dla dni powszednich, a takich rzeczy nie ma wiele.

Teoretycznie mogą kupić w najbliższym czasie coś z koszykówki bo i Euroliga i PLK po tym sezonie będą do kupienia. Ale koszykówka to w tej chwili najgorzej ogląda dyscyplina drużynowa w Polsce. Nie wiem czy jest sens w to inwestować.
Udostępnij ten temat