Marnotrawstwo pieniędzy. Zamiast tego mogliby chodź raz wysłać na tor komentatorów F1, albo Moto GP. Od razu komentarz by się poprawił, jakby co jakiś czas pojawili się na torze.
Borek i Kołtoń piszą też relację tekstową live na polsatsport.pl . A co do kasy, to pan Mateusz napisał, że sam sobie kupił bilet na mecz, a co do pana Kołtonia to nie wiem, ale jako wicenaczelny polsatsport.pl pewnie ma opłacony przez Polsat .
Nie wiem kto, ale zmiana by się przydała. No chyba, że to odgórne przykręcenie kurka z kasą, ale chyba nie, bo przy przetargu na Ekstraligę oferowali sporą kwotę, nawet większą niż nc+.
Gale boksu od babilońskiego i jakiś kontrakt na boks amatorki w Polsce. W tej chwili są monopolistą w tej dyscyplinie.
Gale MMA Attack
Diamentową Ligę
Moto GP
ME w Piłce Ręcznej Mężczyzn w 2016 roku w Polsce
Mecze polskiej reprezentacji piłkarskiej
Mecze reprezentacji w koszykówce, które okazały się chyba nieudanym eksperymentem.
Polsat Sport w weekendy ma przepełnioną ramówkę. Nie ma co już tam zmieścić. Jeżeli mają coś kupić to dla dni powszednich, a takich rzeczy nie ma wiele.
Teoretycznie mogą kupić w najbliższym czasie coś z koszykówki bo i Euroliga i PLK po tym sezonie będą do kupienia. Ale koszykówka to w tej chwili najgorzej ogląda dyscyplina drużynowa w Polsce. Nie wiem czy jest sens w to inwestować.