Polsat Sport, Extra, News i Fight

rozkręcam się
29-01-2014 15:56

Ale trzy lata temu był Kubica i było wiadomo , że przedłużą bo to tydzień przed wypadkiem było . A teraz od dwóch miesięcy milczą , nikt nie chce nic mówić . Tyle czasu negocjowali by te prawa ? Bo ostatnio słyszałem , że w Hiszpanii staniały o 20/30 % więc to by było jakieś 7,5 mln w Polsacie.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-01-2014 15:57

To pewnie kwestia kilku lub kilkunastu dni i dowiemy się kto będzie posiadaczem praw do pokazywania Formuły 1. Można obstawiać Polsat oraz nc+. Polsat wiadomo dlaczego, a nc+ miałoby chyba jakiś 'rabat' ze względu na to, że francuski CANAL+ jest w ich posiadaniu.
icon_smile
rozkręcam się
29-01-2014 16:08

Zobaczymy , może najpierw pojawi się w ramówce lub w cenniku przez mały błąd , a później dopiero to ogłoszą icon_green ( nie no żartuje ). Ale myślę , że to jednak Polsat będzie właścicielem tych praw , bo jakby nic się nie działo to powiedzieli by coś , a pewnie ciągle negocjują kwotę . A myślę , że Polsat nie chciał by stracić kolejnych praw na rzecz nc+ po T-Mobile Ekstraklasie ;p . Bo wtedy w ramówce zostało by trochę Siatkówki , Ręcznej , i el ME 2016 . A tak wgl. kiedy pojawiają się ramówki na kolejne miesiące lub cennik ? I czy może zdarzyć się tak jak pisałem , że nie będzie ogłoszone , a F1 np. będzie w ramówce lub cenniku?
Edytowane przez Rock12 dnia 29-01-2014 17:00
Awatar
ekipa moderatorska
29-01-2014 20:43

Polsat nigdzie oficjalnie nie ogłosił jakie turnieje tenisowe i do kiedy kupili. Także nie zdziwię się, że z F1 może być podobnie. Ale w przypadku F1 każdy nowy kontrakt na prawa telewizyjne na świecie, pojawia się w internecie.
rozkręcam się
30-01-2014 16:13

Tak wiele platform walczy o prawa do nadawania. Nie wiemy kto będzie nadawać. Pozdrawiamy

Z FB Cyfrowego Polsatu
przyjaciel strony
30-01-2014 18:59

Może orientuje się ktoś czy w polsacie będą mś w kolarstwie torowym które ruszają 26 lutego, bo na razie w ramówce nie ma , prawa chyba mają do tych zawodów?
rozkręcam się
31-01-2014 11:39

Oficjalnie Polsat sport ma prawa:
-Wimbledon (ATP & WTA)
-ATP World Tour Finals
-Cały pakiet ATP 1000
-Cały pakiet ATP 500
- kilka turniejów ATP 250
-kilka turniejów WTA International
przyjaciel strony
31-01-2014 12:22

W ramówce kanałów sportowych polsatu znajduje się ATP World Tour Uncovered-magazyn tenisowy.

A te prawa tenisowe to na ile lat?
Udostępnij ten temat