Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
jestem zawsze
21-06-2014 13:04

WWE jest na Extreme Sports i dobrze się tam trzyma.
No i na Puls2 ale wyników oglądalności nie znam.
przyjaciel strony
23-06-2014 14:51

Ciekawe czy jest szansa na to że jakaś polska tv pokaże mś w koszykówce mężczyzn albo kobiet w 2015 roku, bo polsat chyba odpada a tvp nie wiadomo bo polaków i polek nie będzie . Ciekawe kiedy wyjaśni się spraw praw do mistrzostw w handballu od 2015 roku.
Awatar
ekipa moderatorska
23-06-2014 15:53

ME W Koszykówce Mężczyzn w 2015 roku prawdopodobnie ma Polsat. Kupi je razem z poprzednimi. Dużo o nich mówią, również w kontekście ewentualnej organizacji w Polsce.

Na MŚ w 2014 nie ma co liczyć, bo pokrywają się z MŚ w Siatkówce i w dodatku nie ma Polaków. Trudno powiedzieć czy ktokolwiek je kupi.

A co do MŚ w Piłce Ręcznej w 2015 roku. To teraz coś ruszy w tej sprawie, gdy wiadomo, że Polacy awansowali. Polsatowi skończyły się chyba teraz prawa do ligowych rozgrywek w piłkę ręczną. Obie te rzeczy na pewno będą chcieli kupić.
Awatar
ekipa moderatorska
24-06-2014 23:08

Według telemagazynu Polsat Sport pokaże 9 lipca na żywo Superpuchar Polski w piłce nożnej. Nie ma tej pozycji w cenniku na lipiec, więc to nowa sprawa. Polsat nie ma już praw do Ekstraklasy, więc nie ma powodu dla którego mieliby transmitować. Istnieje tylko jedno wytłumaczenie będą kupować Puchar Polski. A powinni być do tego faworytem, bo tym jak Boniek zapowiadał transmisje w bardziej dostępnych kanałach.
Awatar
bardzo ważna osoba
24-06-2014 23:52

AG pisał coś, że w Przeglądzie Sportowym wspomniano o tym, że Polsat i TVP będą mieli prawa do Pucharu Polski.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-06-2014 00:09

Zawsze to polska piłka. Stracą Ekstraklasę, ale będą mieć Puchar Polski.
Awatar
jestem zawsze
25-06-2014 06:54

Puchar Polski i Superpucharpolski może nawet wypalić?
Awatar
jestem zawsze
26-06-2014 10:56

Skąd wiecie że od 2015 Polsat pokaże Mistrzostwa Świata i Europy kobiet i mężczyzn w piłce ręcznej i proszę o najszybszą odpowiedź na to pytanie.
Udostępnij ten temat