Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
14-07-2014 08:22

lukasz1995 napisał(a):

Może wie ktoś czy Polsat Sport w nadchodzącym sezonie dalej będzie transmitował mecze Eredivisie i rosyjskiej Premier Ligi?

Pewnie tak. Nie bylo żadnych informacji i nie będzie. Okaże się dopiero czy mecze będą w ramówce.

W tym tygodniu będzie dostępny cennik reklam Polsatu na sierpień, który obejmie dwa dni MŚ w Siatkówce. W tym mecz otwarcia, który będzie na Polsacie. Więc jeśli tego meczu nie będzie w cenniku to faktycznie Polsat chce sprzedać te prawa. A jeśli będzie to pokażą MŚ. Reklamy na taką impreze sprzedaje się z wyprzedzeniem, tu nie będzie zmian na ostatnią chwilę. Więc wszystkiego dowiemy się w tym tygodniu.
Awatar
jestem zawsze
14-07-2014 13:51

Witam, kto komentował gale Fight Exclusive Night 3 w Polsacie Sport ?
Awatar
jestem zawsze
19-07-2014 13:56

Witam, czy tym roku będzie pokazana na żywo gala PLMMA w Polsacie Sport ?
Awatar
jestem zawsze
19-07-2014 15:00

Podobno mają być dwie
Awatar
jestem zawsze
21-07-2014 10:55

Witam, kiedy będzie wiadomo kto pokaże od 2015 Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej mężczyzn i kobiet
Awatar
ekipa moderatorska
21-07-2014 15:02

Nie wiadomo. BEIN Sports ma prawa na cały świat na MŚ w 2015 i 2017 i to oni będą je sprzedać, pewnie za pośrednictwem jakiegoś pośrednika (jak Polsat MŚ w Siatkówce). Natomiast nie widzę żadnych informacji że ktoś kupił te prawa. Pewnie można się spodziewać jakiegoś zbiorczego komunikatu. Ale kiedy, tego nie wiadomo.
Awatar
ekipa moderatorska
21-07-2014 17:26

Są cenniki reklam na sierpień. Razie dwóch stacji, bez Polsatu Sport Extra. Jest liga holenderska dalej. Nie ma śladu po rosyjskiej i ukraińskiej.
I najważniejsza sprawa, cenniki są do 29 sierpnia, a więc nie obejmują MŚ w Siatkówce. Kolejne potwierdzenie, że jest coś na rzeczy z prawami.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-07-2014 19:14

Praktycznie przesądzone są losy walki wieczoru Polsat Boxing Night w Krakowie - Adamek kontra Szpilka icon_smile Potwierdzenie ma nastąpić jutro w magazynie Puncher w ps1006 icon_wink

http://www.przegl...1,290.html
Udostępnij ten temat