Polsat Sport, Extra, News i Fight

rozkręcam się
18-03-2015 08:37

Kiedy poznamy decyzję w jakiej formule zobaczymy Euro 2016. 3 mecze Polaków (bo wiadomo, ze na więcej niż 3 nas nie stać) + 2 półfinały i finał Polsat zapowiadał w otwartym Polsacie a co z pozostałymi 43 meczami?
Też w otwartym Polsacie, Polsacie Sport Extra czy PPV? Kiedy będzie ostateczna decyzja? mam nadzieję, że nie na ostatnią chwilę
Awatar
ekipa moderatorska
18-03-2015 11:10

Dowiemy się nie wcześniej niż za rok. Różne są możliwości, natomiast na meczach piłkarskich na EURO będą bardzo drogie reklamy z uwagi na licznych sponsorów, co sugeruje sporo meczy w otwartym kanale.
Awatar
jestem zawsze
23-03-2015 09:27

Cześć czy wiadomo coś o Serii GP3 w 1pol-cie proszę o informacje i odpowiedż
Awatar
piszę coraz więcej
23-03-2015 09:35

Czy następne KSW będzie w PPV? icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
23-03-2015 11:49

Nie było to nigdzie ogłoszone jeszcze (chyba), ale na pewno będzie w PPV. Karta walk jest znakomita, więc PPV jest pewne.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-03-2015 18:22

MotoGP na żywo na stronie polsatsport.pl.

Mick Fialkowski: MotoGP - Niedzielne wyścigi o GP Kataru na żywo na polsatsport.pl!

Podczas pierwszej rundy sezonu 2015, Grand Prix Kataru, rozgrzewki i wyścigi wszystkich trzech klas; Moto3, Moto2 i MotoGP w najbliższą niedzielę pokażemy na żywo w internecie na stronie polsatsport.pl.

Relację obejrzeć będzie mógł każdy w Polsce, nie tylko abonenci Cyfrowego Polsatu, całkowicie za darmo i bez żadnych haczyków, rejestracji itd.

Dajcie znać znajomym, szykuje się wielkie motocyklowe święto!

Czwartkowe i piątkowe treningi na żywo w Polsacie Sport News. Niedzielny wyścig MotoGP z tzw. odtworzenia w Polsacie Sport Extra ok. 22:50. Powtórka kwalifikacji w niedzielę rano, a wyścigów i rozgrzewek w poniedziałek rano.

Jak zwykle będzie też interakcja z nami, komentatorami, przez Twittera, masa ciekawostek i emocji. Do usłyszenia od czwartku!
Awatar
ekipa moderatorska
24-03-2015 19:36

To jest dobre wyjście. Natomiast znowu widać, że trzy kanały to często zbyt mało. Szykuje się wiele takich weekendów w tym roku. Polsatu Sport Weekend bardzo brakuje.
bardzo ważna osoba
24-03-2015 20:05

Według mnie na dekoderże CP powinna być aplikacja Polsatsport.pl w stylu IPLI czy HBOGO
Udostępnij ten temat