Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
05-06-2015 08:21

Za tydzień ruszają Igrzyska Europejskie, a Polsat nie przedstawił swoich planów na nie. Dają. tylko krótkie wzmianki w serwisach sportowych. A trzeba by napisać kto będzie komentował jakie dyscypliny, jaki będzie plan transmisji całej imprezy, jacy dziennikarze pojadą do Baku.

IE mają ogromny potencja, ale to nowa impreza o której ludzie mało wiedzą.
bywam tu czasem
05-06-2015 09:34

Marcin Lepa pisał Mi na TT ze ktos napewno jedzie ale jeszcze nie wiedział albo nie chciał napisac kto.
Awatar
ekipa moderatorska
05-06-2015 09:37

To jest największe wyzwanie komentatorskie Polsatu. Jest wiele dyscyplin których nigdy nie pokazywali. Ciekawe np. kto będzie komentował ceremonie otwarcia i zamknięcia.
bardzo ważna osoba
10-06-2015 10:51

Niestety, Ceremonia otwarcia będzie transmitowana tylko w PSN, co oznacza fatalną jakość. Mam nadzieję, że pójdą jeszcze po rozum do głowy i zrobią równoległą transmisję na którymś z kanałów HD. To jest niepoważne traktowanie widzów.
Awatar
ekipa moderatorska
10-06-2015 13:19

Nie ma miejsca na innych antenach sportowych.

Polsat robi ogromny błąd tak słabo promując IE. Transmisje ceremonii otwarcia powinna być w głównym Polsacie. Dużo osób w Polsce nie wie w ogóle co to za impreza. Z transmisją ceremonii na głównym kanale sporo osób przypadkowo by na to natrafiło i obejrzało. A potem w kanałach sportowych byłoby większe zainteresowanie.

Nie podanie na 2 dni przed startem imprezy listy komentatorów, transmisji i reporterów wysłanych do Baku to jest dla mnie rzecz dziwna, żeby nie powiedzieć skandaliczna. Powinni promować taką imprezę od dawna.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-06-2015 16:27

Komentatorów już podali, ale ogólnie bez rewelacji.
Awatar
ekipa moderatorska
10-06-2015 21:33

Zero o wysłaniu kogoś na miejsce. Widocznie komentarz w 100% z dziupli. A na miejscu, jeden lub dwóch reporterów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-06-2015 18:09

Dziwnie jakoś traktują tę imprezę.
Udostępnij ten temat