Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
12-06-2015 13:20

Na kanałach sportowych Polsatu zamieszczono logo Igrzysk Europejskich Baku 2015 obok logotypów kanałów icon_smile A logo Polsat Sport News trochę zmieniło wygląd (napis "POLSAT" tak jakby większy niż zwykle) icon_wink
przemekp dodał/a następującą grafikę:
polsat_sport_baku.jpg
Awatar
ekipa moderatorska
12-06-2015 13:26

To logo powinno być w dolnym rogu. Podobnie, jak to jest z logiem F1, KSW.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-06-2015 13:35

Walka Artur Szpilka - Manuel Quezada o 3:00 w Polsacie Sport Extra.
przyjaciel strony
12-06-2015 15:50

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy Polsat lub ktoś inny pokaże MŚ w siatkówce plażowej?
bywam tu czasem
13-06-2015 00:03

Czy Telewizja Polsat nie powinna transmitować wydarzenia sportowe z udziałem Polaków (np. Siatkówka) na Igrzyskach Europejskich w Baku na otwartych kanałach? Chodzi mi o Polsat lub Polsat Sport News.
Siatkówkę z IE w Baku można obejrzeć na żywo jedynie na polsatsport.pl, zaś powtórka jedynie na Polsacie Sport późnym wieczoram lub następnego dnia rano.

Pozwolę powołać się na fragment jednego z artykułów WirtualnychMediów:
wirtualnemedia.pl napisał(a):

... a także wszelkie inne mecze w ramach tych imprez z udziałem reprezentacji Polski ...

ĹťRÓDŁO:
http://www.wirtua...z-polakami
Awatar
ekipa moderatorska
13-06-2015 11:02

Ta ustawa jeszcze nie weszła w życie. Więc nie mają takiego obowiązku.
bywam tu czasem
13-06-2015 15:38

Staszek napisał(a):

Ta ustawa jeszcze nie weszła w życie. Więc nie mają takiego obowiązku.

Oki icon_green dzięki za odpowiedź
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-06-2015 17:42

Przy okazji dodania przy logo tego ozdobnika Igrzysk Europejskich, leciutko odświeżono logotypy ekranowe. Są lekko inne niż były. Bardziej spójne. Plus w wersjach SD Polsatu Sport i Polsatu Sport Extra pojawiły się napisy Premiera, które wcześniej były tylko przy wersjach HD.
Udostępnij ten temat