Polsat Sport, Extra, News i Fight

przyjaciel strony
28-06-2015 14:29

Chciałbym żeby coś kupili oprócz I ligi polskiej ale nikt nie chce z dziennikarzy odpowiadać na pytania czy coś planują ale wątpię aby coś kupili.
Awatar
jestem zawsze
28-06-2015 20:05

Może 1phd zainteresuje się:

Futsalem ktory jest jeszcze na (Orange Sport)

Futsal:

Futsal Ekstraklasa
Puchar Polski
Mecze Reprezentacji Polski
Elimiinacje ME & MŚ
Mistrostwa Europy & Świata
rozkręcam się
28-06-2015 23:18

Futsal raczej nie ma dużej publiki więc myślę, że sportów zapychających ramówkę już wystarczy.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
29-06-2015 11:09

W ogóle po co mamy oglądać, jak polska reprezentacja w futsalu się kompromituje? Przecież my mamy jedną z gorszych lig w Europie, a gdy gramy jako kadra, to często wysoko przegrywamy icon_wink W dobie internetu transmisje z ligi futsalu mogą być tu emitowane icon_smile
Awatar
jestem zawsze
29-06-2015 12:49

@maniek888 jakie to sporty zapychające ramówkę ma Polsat ?
rozkręcam się
29-06-2015 13:11

Odniosłem się do całej historii Polsatu Sport, gdzie mieliśmy różnego rodzaju sporty mało popularne. Według mnie, np. liga ukraińska zabiera miejsce, np. bardziej popularnej lidze. Każdy ma swoje gusta i uważa inaczej ale np. kolarstwo torowe też uważam za niepotrzebny sport. Rozumiem, że ktoś może to lubić ale ja np. lubię carling i jednak wiem, że kupowanie do niego praw jest bez sensu bo oglądać go będzie mały procent ludzi.
Awatar
jestem zawsze
29-06-2015 15:32

@maniek888 co do ligi ukrańskiej to masz racje że jest nie potrzebna w Polsacie Sport . Mogli by lepej kupić np. ligę hiszpańską niż ukrańską.
Awatar
jestem zawsze
09-07-2015 20:58

Piłka ręczna:

Czy 1phd zakupi prawa do (Ligi mistrzów) w Piłce ręcznej (M) ??
http://www.sportowefakty.pl/pilka-reczna/532860/ktora-stacja-pokaze-lige-mistrzow-oraz-lige-mistrzyn-w-sezonie-201516

Ja trzymam kciuki zeby zakupili prawa
Udostępnij ten temat