Polsat Sport, Extra, News i Fight

przyjaciel strony
07-08-2011 13:26

mozna powiedziec kanał PSN to bedzie kanał powtórkowy i bedzie dawał to samo co na PS równolegle te same magazyny czyli uboga kopia PS
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-08-2011 14:13

Darmowy kanał, więc cudów nie ma się co spodziewać. Najważniejsze dla Polsatu i tak będą płatne kanały sportowe.
bardzo ważna osoba
07-08-2011 20:37

Co do Magazynu Ekstraklasy, to jestem zadowolony, a jeśli chodzi o transmisje na PSN, to też jestem zdania, że mogą być to co najwyżej transmisje równoległe, ewentualnie czasem może odosobnione. Sprawa mogłaby wyglądać inaczej, gdyby kanał ten był płatny, tak, jak napisał MN. icon_wink
jestem zawsze
07-08-2011 21:12

PSN niewystartowal jeszcze w CP. Co prawda wybrani go ogladaja , ale fakt darmowy sportowo-informacyjny , dotego nadajacy cyfrowo naziemnie to jest dobry ruch ze strony Polsatu.
Edytowane przez piotrln dnia 07-08-2011 23:26
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
08-08-2011 10:46

Polsat Sport News to dobry pomysł. Można posłuchać co 1h informacji sportowych...
przyjaciel strony
08-08-2011 16:39

dlacego PS nie pokazuje ligi rosyjskiej CSKA - Zenit tylko z odtworzenia!!

to jest żal po prostu zamist pokazywac inne ligi to cąły czas nasza wałkuja jak powaleńce nie wiem czym tu sie chwalic z piłki coraz mniej zostaje niedługo nic nie bedzie w ciagu 3 lat i PF zniknie!!

EDIT leonnik6

Ciekawa informacja:

In the event of a Polish team playing matches on a Tuesday, then these will also be available free-to-air on Polsat.

http://www.uefa.c...32353.html

ciekawe czy wtedy beda mecze wtorkowe i srodowe na zywo jak myslicie??
Edytowane przez leonnik6 dnia 08-08-2011 17:01
bywam tu czasem
08-08-2011 18:08

leonnik6 napisał(a):
dlacego PS nie pokazuje ligi rosyjskiej CSKA - Zenit tylko z odtworzenia!!

to jest żal po prostu zamist pokazywac inne ligi to cąły czas nasza wałkuja jak powaleńce nie wiem czym tu sie chwalic z piłki coraz mniej zostaje niedługo nic nie bedzie w ciagu 3 lat i PF zniknie!!

Tak właściwie to wyszło na to, że dobrze zrobili. Mecz był słaby - Zenit zamurował bramkę a CSKA grał podobnie marnie jak z FK Krasnodar. Hitu więc nie było.
Awatar
ekipa moderatorska
08-08-2011 18:37

leonnik6 napisał(a):Ciekawa informacja:

In the event of a Polish team playing matches on a Tuesday, then these will also be available free-to-air on Polsat.

http://www.uefa.c...32353.html

ciekawe czy wtedy beda mecze wtorkowe i srodowe na zywo jak myslicie??

O tym już od dawna wiadomo, że jeżeli polski klub awansowałby do grupy, to Polsat pokaże wszystkie mecze tego klubu na żywo. Jeżeli mecz wypadnie we wtorek, to wtedy w środę nie będzie innego meczu.
Udostępnij ten temat