Polsat Sport, Extra, News i Fight

jestem zawsze
05-11-2011 19:30

Jeśli nie mylę się to po Kulikowskim mamy kolejny zaciąg do Polsatu z Orange Sport. Podczas towarzyskiego turnieju piłki ręcznej w Gdyni za reportera robił Szymon Zaworski.
A zasłynął taką o to prezentacją sportowych wieści:
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-11-2011 19:34

Wydaje mi się, że jest też jakaś nowa pani w redakcji sportowej, która jest lektorem w informacjach sportowych, ale nie wiem, kto to jest dokładnie, jednakże wydaje mi się, że to nowy głos.
Awatar
ekipa moderatorska
05-11-2011 19:36

MN napisał(a):

Wydaje mi się, że jest też jakaś nowa pani w redakcji sportowej, która jest lektorem w informacjach sportowych, ale nie wiem, kto to jest dokładnie, jednakże wydaje mi się, że to nowy głos.

Włośnie miałem to napisać. Dzisiaj w sporcie po 1wydpl w materiale o ekstraklasie był jakiś nowy, kobiecy głos.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
05-11-2011 19:36

Viking, Szymon Zaworski ostatnio pracował w Orange Sport/Orange Sport Info icon_wink
jestem zawsze
05-11-2011 19:37

Przecież napisałem, że z Orange Sport.

@MN Co do Pani to mam ten sam problem, co Ty czyli wiem, że ktoś, ale nie wiem kto. icon_wink Może będzie robić za prezenterkę albo reporterkę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-11-2011 19:53

Prędzej czy później się przekonamy icon_smile. Może ma związek z Polsatem Sport News icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
09-11-2011 20:47

1pol przegiął. W następnej kolejce LM w środę jest mecz AC Milan - Barcelona. Zdecydowanie najciekawszy dwumecz w fazie grupowej w tym sezonie. Obie drużyny mają już awans, ale będą walczyć o 1 miejsce w grupie. A 1pol pokaże mecz Arsenal - Borussia. Ciągle pokazują tylko mecze z polskimi zawodnikami.
bardzo ważna osoba
09-11-2011 22:27

O..
Szczerze, to już mam dość tej Borussii. OK, gra tam 3-ech Polaków, no ale nie oszukujmy się - są ciekawsze mecze. Trochę wątpie, żeby ta taktyka z pokazywaniem meczów z udziałem Polaków przyniosła oczekiwany sukces, bo są ciekawsze mecze, które wiele osób wolałoby obejrzeć, bo sam udział polskiego piłkarza w spotkaniu nie gwarantuje dobrego widowiska.
Udostępnij ten temat