Polsat Sport, Extra, News i Fight

jestem zawsze
10-11-2011 08:48

Staszek napisał(a):
Ciągle pokazują tylko mecze z polskimi zawodnikami.

Ostatnio pokazywali mecz Olympique Lyon - Real Madryt. Z tego, co wiem to we francuskim jak i hiszpańskim klubie nie grają Polacy. No, przyznaję, że w składzie drużyny z Lyonu jest zawodnik pochodzenia polskiego, ale on raczej nie ma wiele wspólnego z Polską poza pochodzeniem, a i też nie jest podstawowym zawodnikiem tegoż klubu.
No, i co mecze na Polsacie mają wspólnego z wątkiem, który poświęcony jest sportowym stacjom Polsatu? icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
10-11-2011 10:26

Pokazali Olympique Lyon - Real Madryt i to był jedyny wyjątek. Liczyłem, że przestali pokazywać mecze z polakami i zajmą się lepszymi meczami.
A piszę w tym wątku, bo nie ma odpowiedniego w temacie o samym 1pol.
jestem zawsze
18-11-2011 09:27

Dzisiaj pozwolę sobie zaprezentować dwa zrzuty przedstawiające Piotra Kuczkowskiego. Wydaję mi się, że jest to mniej znany sportowy redaktor Polsatu dlatego też chcę mu poświęcić ten jeden post. icon_wink Mam nadzieję, że wszyscy mi to wybaczą. icon_wink
img23.imageshack.us/img23/6269/zrzutpolsatnews15.png

img405.imageshack.us/img405/6618/zrzutpolsatnews16.png
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-11-2011 18:29

Mniej znany, bo on chyba głównie pojawia się rano icon_smile. Po południu i wieczorem rzadko go widać. Dzięki za fotki icon_smile.
jestem zawsze
18-11-2011 20:44

Puchar swiata siatkarek i siatkarzy hehe no to pogratulowac co za impreza, a mecze Valencia-Real Madryt i Real Madryt-Atletico Madryt w Canal+ Sport icon_green.
jestem zawsze
18-11-2011 20:51

Rzadko tak odzywam się do ludzi, ale czy ty kolego dobrze czujesz się?
Co to za tekst?
Awatar
ekipa moderatorska
18-11-2011 21:00

piotrln napisał(a): a mecze Valencia-Real Madryt i Real Madryt-Atletico Madryt w Canal+ Sport icon_green.

A w co to grają?
jestem zawsze
18-11-2011 21:08

Ja CP mam i tak tylko do 12 lutego, wy ogladajcie siatkówke . Ja wole noge.I to nie lige polska a inne silne w europie.
Udostępnij ten temat