Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
14-01-2012 11:28

Pojawiły się dodatkowe informacje o SuperPucharze Ekstraklasy.

Transmisję w Polsacie Sport poprzedzi studio, które rozpocznie się o godz. 18.30. Półgodzinne studio przed meczem zobaczą również widzowie Polsatu, który transmisję z meczu rozpocznie o godz. 19.30. Samo spotkanie rozegrane zostanie o 20.00.

Spotkanie Legii i Wisły skomentują na żywo Mateusz Borek i Waldemar Prusik. Gospodarzem studia będzie Bożydar Iwanow, a wśród gości ekspertów pojawią się Wojciech Kowalczyk, Andrzej Juskowiak i Roman Kołtoń. Wywiady z płyty boiska przeprowadzą reporterzy Paweł Wójcik, Marcin Lepa i Szymon Zaworski.

Ĺšródło: http://medialink....ort,group4

W tym artykule jest jeszcze wiadomość, że mecze polskich drużyn w LE będą w :tfutbol i ps1006
To błąd Polsatu. Ich oglądalność będzie bardzo wysoka, a w lutym na 1pol nie ma serialów w czwartki i można je pokazać. i tak tracą te prawa więc kwestia ekskluzywności nie wchodzi w grę. A tak, to pewnie jeden będzie na 1tv4
Awatar
ekipa moderatorska
18-01-2012 21:03

W lutym na 1pol głównym będzie walka Kliczko - Chisora. Ciekawa informacje bo Polsat nie miał praw do walk Kliczków. Były w C+, TVP, chyba też w Orange Sport. Widać, że udało się je przejąć. fajnie, że walka w otwartym kanale.
jestem zawsze
19-01-2012 17:39

Przemysław Pełka odchodzi z Polsatu do Canal+?
Edytowane przez nick_100 dnia 19-01-2012 19:07
jestem zawsze
19-01-2012 19:08

Nie, nie odchodzi.Przynajmniej tak powiedział dla portalu 2x45.com.pl.
Awatar
ekipa moderatorska
20-01-2012 13:31

Cennik reklam ps1006 na luty potwierdza, że nie będzie już na żywo meczu Ekstraklasy Piłkarskiej w piątki. pozostaną tylko wieczorne magazyny Ekstraklasy. I to nie zawsze, bo czasami wypadają inne transmisje na żywo.
Awatar
jestem zawsze
26-01-2012 22:43

Ciekawe czy Polsat Sport ma w planach wymianę grafiki i co najważniejsze loga wszystkich swoich kanałów bo moim zdaniem całkowicie teraz nie pasują do reszty stacji Polsatu pod tym względem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-02-2012 19:10

Nie wiem, co o tym sądzicie, ale według mnie PSN na poważnie powinien wystartować pierwszego dnia Euro 2012 icon_smile. Koniecznie Polsat musi kupić prawa do emisji bramek z meczów i wtedy można robić specjalne programy, analizy itp. Mogłyby być codzienne, specjalne wydania "Cafe Futbol", najlepiej gdzieś z pleneru icon_smile. Może z okolic Stadionu Narodowego. Dodatkowo, serwisy z prowadzącym, wywiady itp. To byłaby super okazja do wypromowania stacji, bo lepszej już nie będzie icon_smile. Mam nadzieję, że pan Kulikowski i reszta wyrobią się z tym do Euro icon_wink.
bardzo ważna osoba
13-02-2012 20:49

Zgodzę się, ale musieliby się mocno postarać, bo konkurencja raczej bylaby duża i nie łatwo byłoby wygrać walkę o widzów. Myślę jednak, że gdyby zrobili fajne statystyki itp. graficzne oraz przedstawiali informacje itp. w zrozumiały i ciekawy sposób, to juz bylby to wielki plus dla nich.
Udostępnij ten temat