Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-02-2012 20:55

Dodam, że nie chodzi mi absolutnie o rywalizację z TVP, bo to TVP ma prawa do turnieju, ale o uzupełnienie, analizy dziennikarzy, ekspertów Polsatu. To mogłaby być fajna sprawa. Tylko trzeba wykupić prawa do bramek. Na pewno nie będą bardzo tanie, ale warto wyłożyć gotówkę icon_smile.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
13-02-2012 21:17

MN, Tylko nie wiem, czy po sytuacji z Euro 2008, TVP będzie chętne, żeby udostępniać Polsatowi bramki z meczów, czy skróty meczów icon_wink Bo wtedy chyba właśnie Polsat nie chciał nic udostępnić TVP z tego turnieju rozgrywanego w Austrii i Szwajcarii icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-02-2012 21:23

Ale wreszcie udostępnił, bo TVP wykupiła prawa do bramek icon_smile. Liczę na to samo teraz icon_smile.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
13-02-2012 21:29

No zobaczymy icon_wink Ale rzeczywiście przydałoby się, żeby Polsat miał prawa do pokazywania bramek, bo tak to Polsat Sport News mógłby jeszcze bardziej się rozwinąć za sprawą właśnie Euro 2012 icon_smile
jestem zawsze
16-02-2012 11:09

W czasie wczorajszego Sportowego podsumowania dnia oraz dzisiejszego Sportu w czasie Nowego Dnia na Polsacie News na szeroką skalę chwalono się TeleKamerą dla Polsatu Sport oraz dla Mateusz Borka (na trochę mniejszą skalę icon_wink).
img197.imageshack.us/img197/1435/zrzutpolsatnews42.png

img12.imageshack.us/img12/8366/zrzutpolsatnews43.png

img546.imageshack.us/img546/3192/zrzutpolsatnews44.png
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-02-2012 18:20

Będę okrutny icon_smile. Wycofali się z tego plebiscytu, bo był be icon_smile, a teraz jak dostali nagrodę, to Telekamery znowu są cacy i takie prestiżowe icon_wink. Zero konsekwencji.
Awatar
ekipa moderatorska
17-02-2012 18:53

W dzisiejszym Skarbie Kibica Przeglądu Sportowego jest napisane, że w rundzie wiosennej ekstraklasy piłkarskiej będą studia Polsatu Sport na stadionach o ile pogoda na to pozwoli.
jestem zawsze
18-02-2012 12:43

Viking napisał(a):

MN napisał(a):

Wydaje mi się, że jest też jakaś nowa pani w redakcji sportowej, która jest lektorem w informacjach sportowych, ale nie wiem, kto to jest dokładnie, jednakże wydaje mi się, że to nowy głos.

Chyba w końcu udało mi się nagrać tą Panią:
[center]
[/center]

Po trzymiesięcznym śledztwie chyba udało mi się ustalić personalia tej pani. icon_wink Wszystko wskazuje na to, że jest to Marta Gula. Wcześniej powiązana ze sport.pl.

Przy okazji dorzucam krótką, ale pełną wypowiedź Artura Kulikowskiego tak, aby każdy mógł poznać głos pana Kulikowskiego. icon_wink
[center]
[/center]
Edytowane przez nick_100 dnia 18-02-2012 13:31
Udostępnij ten temat