Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-04-2012 18:49

I tutaj kłania się opcja uruchomienia pasm sportowych na kanale Dla Abonentów icon_smile. Było już coś takiego na poprzedniku, czyli kanale Info. To bardzo dobre rozwiązanie, bo nie marnuje miejsca na transponderach, a kanał jest wolny od 05:00 do 23:00, więc spokojnie można by tam emitować sport icon_smile. Ale to tylko moja propozycja icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
07-04-2012 19:01

MN, To jest bardzo dobra propozycja i myślę, że redakcja sportowa Polsatu wspólnie z CP powinni poważnie się nad tym zastanowić icon_wink Tylko, że chyba w czasie transmisji powinni jakoś zmieniać uprawnienia na kanał Dla Abonentów, bo normalnie to chyba wszyscy abonenci CP mogą go odbierać icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-04-2012 19:03

To nie problem, przecież zmieniają uprawnienia codziennie na czas Blue Hustler, po 23:00, więc mają to opanowane icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
07-04-2012 19:17

MN, No w sumie tak icon_wink Także nawet już teraz mogliby zacząć tak robić wink Bo na pewno wiele transmisji będzie się pokrywało, bo przecież sportowe kanały Polsatu transmitują i ligę rosyjską i ukraińską, Eredivisie, T-Mobile Ekstraklasę, siatkówka dochodzi do tego, także mnóstwo naprawdę ciekawych transmisji często pokrywa się w weekendy icon_wink Kiedyś nawet podobna sytuacja była na konkurencyjnej platformie, tyle że oni zrobili osobny kanał uruchamiany w weekendy, Canal+ Weekend chyba icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-04-2012 19:26

Ale podstawowa sprawa to zaprzestanie dublowania relacji na PSN. To naprawdę brzydki zwyczaj i tylko blokuje jedną antenę. Na PSN mogliby spokojnie pokazywać więcej lig holenderskiej, rosyjskiej czy ukraińskiej. Jednak nie wiemy tak naprawdę, co stanie się wkrótce z PSN, bo być może niedługo sportu będzie tam jak na lekarstwo icon_wink, a pojawią się prawdziwe newsy icon_smile.
Awatar
piszę coraz więcej
08-04-2012 19:35

Staszek napisał(a):

kadriano58 napisał(a):

@MN

No dobrze to Polsat2 odpada, ale zostaje jeszcze 7 kanałów.

Od czerwca będą 3 kanały sportowe.

Ĺťe jak? A Polsat Sport Extra HD?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-04-2012 19:52

Będą 3 marki sportowe: Polsat Sport, Polsat Sport Extra i Polsat Sport News. Polsat Sport HD będzie nadawał to samo, co Polsat Sport, a Polsat Sport Extra HD to samo, co Polsat Sport Extra.

Będą więc 3 kanały sportowe i dwa ich odpowiedniki w HD icon_smile.
jestem zawsze
08-04-2012 20:51

W czasie dzisiejszego Cafe Futbol wyemitowano materiał na temat Polskiego Związku Piłki Nożnej, który wraz z Szymonem Zaworskim przygotowała czy tylko zaprezentowała nowa postać w sportowych stacjach Polsatu, a mianowicie Aleksandra Szutenberg. Nie wiem czy był to tylko epizod czy coś więcej, ale miało miejsce. icon_smile Warto dodać, że Ola Szutenberg ma za sobą karierę sportową, tj. była gimnastyczką artystyczną. Poniżej oczywiście parę zrzutów z Olą Szutenberg.
img24.imageshack.us/img24/8462/olaszutenberg.png

img802.imageshack.us/img802/7109/olaszutenberg2.png
Udostępnij ten temat