Polsat Sport, Extra, News i Fight

piszę coraz więcej
17-04-2012 18:03

Znalazłem tylko relację radiową meczu ZAKS-y z Jastrzębskim Węglem na : http://www.radio.opole.pl/
Na przyszłe mecze postaram się znaleźć coś więcej. Może będzie na wizji coś w internecie. Zobaczymy!
Awatar
bywam tu czasem
17-04-2012 18:15

Jest na tej stronei co ty oraz na http://www.radiopark.com.pl/. Oraz wiele pisemnych ale radiowe to tylko te dwie icon_wink
bardzo ważna osoba
17-04-2012 18:23

Tak właśnie wygląda wspieranie siatkówki przez Polsat. Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz jest taka sytuacja. Wiele pozostałych sportów również tak jest traktowanych, bo przecież taniej jest pokazać tysięczna powtórkę walki bokserskiej, niż coś na żywo. Ten kanał już od dawna olewa swoich widzów, o czym sam się przekonałem wielokrotnie. Potem niech się nie dziwią, że marka "Polsat" jest wyśmiewana.
Najlepsze w tym jest to, że im większy mają zasięg tym oprawa transmisji coraz gorsza. Chciałbym, żeby pozbawić ich wyłączności na transmisje z siatkówki. Jeśli nie chcą pokazywać to niech inna telewizja przygotuje transmisje. Szkoda, że to nierealne icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-04-2012 19:56

Czy tylko Polsat Sport News, spośród kanałów sportowych Polsatu, stosuje napis Premiera pod logotypem do oznaczania pierwszej emisji, ale nie na żywo? Widzę ten napis tylko na PSN, ale może ktoś widział takowy napis też na innych kanałach icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
22-04-2012 20:20

Według mnie nie, gdyż napis "premiera" nie tylko na Polsat Sport News widziałem.. Bodajże przy jakimś meczu Eredivisie na Polsat Sport Extra tak było.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-04-2012 20:32

Dzięki za info icon_smile. Tak podejrzewałem, że nie wprowadzili tego napisu tylko dla PSN, ale nie mogłem natrafić na to oznaczenie na innych stacjach.
Awatar
piszę coraz więcej
23-04-2012 14:48

Potwierdzam również widziałem takie oznaczenie na PSE. Przy okazji meczu Ligi Holenderskiej.
Awatar
ekipa moderatorska
07-05-2012 19:21

Na Polsacie Sport News widziałem dziś pierwszy raz zapowiedzi transmisji z innych kanałów sportowych Polsatu.
Ciekawe kiedy wreszcie zaczną nadawać reklamy i pojawią się wyniki oglądalności. Oby od 1 czerwca,
Udostępnij ten temat