Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-05-2012 17:27

Krążą takowe plotki, ale zobaczymy, czy się sprawdzą. Wkrótce Polsat Media rozpocznie sprzedaż czasu reklamowego na czerwiec, to się dowiemy. Oczywiście, start sprzedaży reklam równa się z tym, że stacja zostanie dodana do panelu Nielsena i będziemy znać jej oglądalność.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-05-2012 17:31

W sumie to mogą sprzedawać te reklamy i dodać Polsat Sport News do Nielsena, ponieważ w mojej opinii to ten kanał ma dosyć duże wyniki oglądalności.. Co do reszty sportowych kanałów to pewien nie jestem czy to jest opłacalne.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-05-2012 21:26

Warto też odnotować, że dzisiaj Liga Europejska UEFA żegna się z kanałami Polsatu. Trwają właśnie ostatnie "akordy" umowy icon_wink.
Awatar
piszę coraz więcej
12-05-2012 18:45

Mam pytanie, ostatnio słyszałem, że od czerwca na PSN ma nie być już transmisji sportowych, na czym to by polegało i czy to prawda?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-05-2012 21:07

Są różne plotki, w tym, że pojawią się reklamy i zmieni się ramówka, ale przekonamy się już niedługo icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
13-05-2012 12:03

Byłem wczoraj na KSW i kilka uwag odnośnie Polsatu. Przyjechali 4 samochodami. Jeden taki mini autobus, wóz reporterski, wóz transmisyjny (zdjęcie poniżej) i samochód "nadawczy" - z anteną na dachu.
Gala się opóźniła o 40 minut z powodu awarii wozu transmisyjnego. Co Paweł Wójcik powiedział dopiero po jakiejś pół godzinie gdy pół sali gwizdało.
Sama gala bardo fajna, oprawa znakomita, tylko strasznie głośno. Nie wiem po co tak głośno grają na hali, w telewizji to bardzo mocno ściszają.

Połowę roboty robiła kamera na wysięgniku, stała koło ringu i filmowała wyjścia zawodników, ludzi na trybunach i ring od góry. Dwóch kamerzystów (w sumie chyba 3 pary) kamerowała na ringu. Oni się strasznie na chodzili, skakali, co chwilę z kamera przełazili między linami. Męczyli się tym jak zawodnicy. Była jeszcze główna kamera, kamera pod dachem, i kamera dla Borka do wywiadów pod ringiem.

Atmosfera na trybunach była super. Ale Khalidovie to było przegięcie. Wszyscy zawodnicy byli oklaskiwani, Ale Khalidov to był istny szał. Nawet Małysz nie miał takiego dopingu.
największe zło to te sześciany nad narożnikami ringu. Jeden ciągle zasłaniał mi głowy zawodników.

Wóz transmisyjny.
http://imageshack...w0005.jpg/
bywam tu czasem
18-05-2012 21:43

Ciekawe czy w Polsacie Sport HD pojawią się reklamy. Bo do tej pory nie było i nawet jak była transmisja równoległa to w Polsacie Sport SD były w przerwie reklamy a w Polsacie Sport HD studio. Ciekawe czy tak będzie dalej czy ujednolicenie dotyczyło będzie także reklam i studii w przerwach meczu? Bo teraz nawet jak część ramówki się pokrywała to i tak widzowie HD mieli więcej bo zamiast reklam mieli studio i analizy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2012 00:28

Będą reklamy, Libicki to wyraźnie podkreślił, że zmiany są właśnie po to, by efektywniej sprzedawać czas reklamowy. Polsat Sport HD i Polsat Sport będą tak funkcjonować jak Polsat HD i Polsat obecnie. Te same zasady.
Udostępnij ten temat