Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2012 16:39

Wczoraj w studiu przed walką Tomasza Adamka gościł m.in. Dawid Kostecki, a pan Paweł Wójcik z panem Andrzejem Kostyrą zachwalali PPV, że 30 zł to niewiele, że tyle to Polacy wydają jednorazowo na piwo, że można się złożyć np. z kolegami i wtedy to już bardzo tanio, że w USA i Anglii to standard, że dzięki temu promotorów będzie stać na załatwianie lepszych przeciwników, że gala w Łodzi taka super atrakcyjna. Nie zabrakło oczywiście informacji, że gala do kupienia w CP oraz ipla.

Zapomniano tylko dokleić znaczek "Audycja zawiera lokowanie produktu" lub "Telesprzedaż" icon_lol.
Awatar
ekipa moderatorska
17-06-2012 18:15

PPV w USA kosztuje po 50, 60$. Także cena nawet biorąc pod uwagę zarobki w Polsce i w USA to 30 zł to taniej niż w USA.

Aktualizacja:
A dokładniej obecnie np w Direct Tv (największej platformie cyfrowej w USA) ceny walk bokserskich, gal UFC czy WWE kosztują 45 w wersji SD i 55$ w wersji HD.
1cpn1 powinien rozróżnić ceny w zależności od jakości transmisji.

I dziwię się, że tej gali nie ma w kablówkach, albo w Cyfrze. Takie rzeczy nie powinny być na wyłączność.
Edytowane przez Staszek dnia 17-06-2012 18:22
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-06-2012 13:05

Polsat Sport News transmituje właśnie konferencję Grzegorza Laty. Coraz więcej konferencji się pojawia na antenie tego kanału.
Awatar
jestem zawsze
19-06-2012 15:05

Jak by mnie ktoś posłuchał bo właśnie o tym pisałem w moim poprzednim poście.
wkręcam się
19-06-2012 17:53

kiedys na polsacie sport lecial program "KOTV classic". jest szansa ze kiedys ten program wroci?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-06-2012 18:07

Prawa do tego programu ma teraz Sportklub, jak się nie mylę icon_smile.
Awatar
ekipa moderatorska
25-06-2012 14:30

Trzeba będzie zrobić osobny temat na forum dotyczący PPV. oglądałem właśnie konferencję przed sobotnią galą i Borek mówił (nie wprost), ale najważniejsze gale boksu i MMA będą w Polsce w PPV.

Studio godzinne przed sobotnią galą boksu będzie odkodowane od 19 do 20 na Polsacie Sport, będą zachęcać do wykupienia gali w ostatniej chwili. ITI też ma pokazywać tą galę na N, podobnie jak wszystkie liczące się kablówki i Cyfra+.
bardzo ważna osoba
25-06-2012 14:40

Ja muszę pochwalić Polsat Sport, za to, że pokazują aż trzy mecze Wimbledonu na żywo. W zeszłym roku niemal kompletnie zmarnowali tak wartościowe prawa. Widać wyciągnęli wnioski z powszechnej krytyki jaka wtedy na nich spadła. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w kolejnych dniach. Szkoda tylko, że jakość PSN jest fatalna w porównaniu do PS. Kanały HD też prezentują się gorzej niż np Eurosport. Jednak wszytkiego mieć nie można. icon_wink

Co do PPV, trzeba mieć nadzieję, że ludzie tego nie kupią. Już to widzę jak ludzie kupują KSW w PPV. icon_wink
Udostępnij ten temat