Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-07-2012 21:23

O ile pamiętam, to podczas ostatnich IO Polsat miał materiały wideo z rozgrywek. Mówili, że mają je z innych źródeł niż od TVP i nie zapłacili żadnej kary. Być może teraz też będą mieć.
jestem zawsze
25-07-2012 21:34

Ale to co innego niz transmisja live z IO .
jestem zawsze
25-07-2012 22:55

MN napisał(a):

O ile pamiętam, to podczas ostatnich IO Polsat miał materiały wideo z rozgrywek. Mówili, że mają je z innych źródeł niż od TVP i nie zapłacili żadnej kary. Być może teraz też będą mieć.

Właśnie trwa Podsumowanie sportowego dnia i mają materiały od Telewizji Polskiej. Pokazywali fragmenty meczu żeńskiej piłki nożnej. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-07-2012 00:04

Czyli mają skróty - to miło icon_smile.
rozkręcam się
26-07-2012 16:43

Dlaczego Polsat nic nie inwestuje w piłkę nożną przecież to już staje się chore?
Głupi Puchar Polski by kupili to nie. Polsat Futbol świetny kanał wam wyszedł
jestem zawsze
26-07-2012 19:11

A po co tobie Puchar Polski ?? Kto to oglada? Ja nie . Wole lige Hiszpanska,Angielska,Włoska . Polsat mógłby choc mecze Ruchu i lecha w kw do Le wykupic. Zawsze ktos by obejzal. Ruch ograł Skopje 3:0 .
rozkręcam się
27-07-2012 15:19

O tych ligach to ja już nawet nie wspomne...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-07-2012 19:28

MN napisał(a):

Czyli mają skróty - to miło icon_smile.

Jakieś dziwne mają te skróty icon_wink. Materiały filmowe mają tylko takie jakieś ogólne, oznaczone kołami olimpijskimi. Reszta to zdjęcia z PAP. Chyba mają tylko takie materiały, które są udostępniane wszystkim stacjom za darmo, jakieś najważniejsze wydarzenia, niekoniecznie z Polakami.
Udostępnij ten temat