Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-09-2012 19:41

Co ciekawe, po raz pierwszy wpisali sobie Tauron Basket Ligę do cenników już w połowie sierpnia, gdzie przetarg był w toku icon_wink. Potem znalazło się to też w ramówkach.

Zgadzam się, było to absolutnie nieprofesjonalne.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
16-09-2012 19:46

No właśnie, a powinni to wpisać do ramówki dopiero po zakończeniu przetargu, oczywiście o ile w ogóle by go wygrali icon_green A jak się okazało nie wygrali icon_green
jestem zawsze
21-09-2012 19:09

W sobotę w Polsacie Sport Extra nie będzie transmisji kwalifikacji Formuły 1. Będzie je można obejrzeć, ale z odtworzenia. icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
21-09-2012 19:25

Ale będą na głównym Polsacie. To wszystko wina tego, że nie wiedzieli że kwalifikacje są w Singapurze wyjątkowo o 15. Zorientowali się w środę.
Awatar
ekipa moderatorska
27-09-2012 19:00

Powinien się już pojawić cennik reklam na październik dla kanałów sportowych a tu ciągle go nie ma. Ciekawe czy to zwykłe przeoczenie na stronie, czy też nie wiedza do końca jak będzie wyglądać ramówką. ja obstawiam to drugie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-09-2012 19:32

W zeszłym miesiącu w ogóle nie dodali cennika Polsatu Cafe - wisiał sierpniowy, wrześniowego nie było, ramówki też.
bywam tu czasem
29-09-2012 11:10

7.10.2012 wielkie derby Moskwy. Spartak - CSKA godz. 16:00 czasu polskiego a na kanalach polsatu nie ma go w rozpisce. Tyle kanalow sportowych maja i nie wiedza gdzie go puscic na zywoicon_smile pewnie nie wiedza o ktorej godzinie o 16 ale tak to traktuja lige rosyjska oby chociaz puscili na PSN.
Awatar
ekipa moderatorska
29-09-2012 18:41

Ja nie wiem kto układa ramówkę Polsatów Sport. Ostatnio nie widzieli o której są kwalifikacje F1. Dzisiaj o 19 pse1006 będzie pokazywał powtórkę 3 treningu Moto GP. Czy nikt nie pomyślał, że lepiej pokazać kwalifikacje. Kogo interesuje jak przebiegał trening, kiedy jest już po kwalifikacjach.
Następnie za tydzień rusza Plus Liga i mecze będą w soboty i niedziele o 14:30. A przecież o tych porach zawsze jest F1, Moto GP, Ekstraklasa Piłkarska, Liga Holenderska. Wszystko o jednej porze. Nie mogli by ustawić siatkówki na 18? Rzadko kiedy coś mają na żywo o tej porze do znudzenia pokazują powtórki boksu.
Siatkówka to główna dyscyplina na ps1006. Więc dlaczego nie zrobią porządnego magazynu/magazynów siatkarskich. Potrafią gadać przez 6 godzin w 4 magazynach 8 meczach w lidze piłkarskiej a o siatkóce nie ma nic.
Udostępnij ten temat