Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
30-10-2012 10:56

Właśnie ciekawi mnie jak to jest z tymi skrótami lig zagranicznych. Bramek z Serie A, albo ligi francuskiej to nie pamiętam kiedy widziałem w jakimś sporcie. A z ligi angielskiej i hiszpańskiej zawsze są.
Awatar
jestem zawsze
30-10-2012 10:58

Bramki z Serie A trzeba uzgadniać z krajowym nadawcą (Nsport) a liga Francuska czasem jest w TVP skróty.
Awatar
ekipa moderatorska
30-10-2012 11:49

Ale Serie A nigdy nie było w sportach, nawet jak było na C+.
Awatar
jestem zawsze
30-10-2012 12:02

Było pare razy w poprzednich sezonach w TVP, a jeszcze jak Polsat pokazywał Serie A to skróty były nawet w Eurosporcie z każdej kolejki.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-10-2012 20:42

Polsat pokazuje skróty z holenderskiej, angielskiej (ale to z kanałów klubowych), hiszpańskiej (nie z Barca TV, bez żadnego logo, w tym mecze inne niż Barcelony), czasem belgijskiej (bez żadnego logo) oraz od niedawna z niemieckiej. Pokazują też skróty z LM (od TVP) oraz z Pucharu Niemiec i Pucharu Polski (od Orange Sport - zazwyczaj z ich logo).

Nie pokazują w ogóle z francuskiej, włoskiej itp. Z portugalskiej też nie pokazują, chyba że od święta.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-11-2012 11:22

Polsat Sport News od dziś emituje już oficjalnie reklamy, choć tak naprawdę to już wcześniej pojawiały się sporadycznie spoty (bodajże na zasadzie emisji reklam sponsora danej transmisji), stąd znany jest już od dawna jingiel reklamowy - zbliżony do jingla ogłoszenie nadawcy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-11-2012 17:13

MN napisał(a):

Czyli kolejna kompromitacja Polsat Media.

A dziś skompromitował się Polsat przerywając widzom Polsatu Sport News transmisję meczu Janowicza, zapraszając na ciąg dalszy do Polsatu Sport. Uprzedzając pytania, nie, nie było żadnej transmisji na żywo czekającej w kolejce - na PSN puszczono... powtórkę siatkówki.

W sumie to nie powinno dziwić, Polsat Sport News pełni przecież funkcję kanału promo icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
02-11-2012 18:14

Jedni mi słowem kanał PSN powinien się nazywać Polsat Sport Promo a po drugie co za ... kieruje Polsatem Sport News, to ja już wole oglądać 1atm2 icon_evil
Udostępnij ten temat