Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-12-2012 19:00

Chyba po raz pierwszy spotkałem się z oznaczeniami wiekowymi na kanałach sportowych Polsatu - oznaczenie jest widoczne w czasie krótkiego programu promującego Sylwestrową Moc Przebojów.
MN dodał/a następującą grafikę:
snozn.jpg
Awatar
przyjaciel strony
30-12-2012 19:02

MN, ja chyba też icon_smile
wkręcam się
01-01-2013 10:33

Dobra wiadomość. Kmita w programie o 20-leciu sportu w polsacie, powiedział, ze priorytetem na 2 najbliższe lata jest zrobienie z PSN najlepszego kanału sportowo-informacyjnego w Polsce.
Awatar
ekipa moderatorska
02-01-2013 18:46

Wiadomo może już coś na temat własnego studia informacyjnego dla Polsatu Sport News?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-01-2013 18:50

Ale po co im jeszcze jedno studio - w studiu Polsatu Sport jest przygotowane miejsce do prowadzenia serwisów - tylko chęci nie ma icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
02-01-2013 18:53

To minimalny koszt. Robią TV Biznes z mnóstwem programów na żywo. To kwestia 10 minutowego serwisu na dyzo co godzinę na PSN nie byłaby problemem.
Ja spodziewam się, że jesienią coś się ruszy, gdy cyfryzacja się zakończy.
Awatar
ekipa moderatorska
02-01-2013 18:57

MN napisał(a):

Ale po co im jeszcze jedno studio - w studiu Polsatu Sport jest przygotowane miejsce do prowadzenia serwisów - tylko chęci nie ma icon_wink.

Masz rację nie pomyślalem o tym studiu. Według mnie taki serwis jak jest teraz to nie serwis tylko skróty najważniejszych wydarzeń sportowych icon_wink Gdyby korzystali ze studia i prowadzili tam jakieś wywiady sportowe tak jak Orange Sport to mogli by dorównać konkurencyjnemu kanałowi informacyjnemu bo jak na razie to psn1006 swoimi serwisami szału nie robi icon_wink .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-01-2013 20:56

Materiał o sukcesie Polsatu Sport icon_smile.

Udostępnij ten temat