Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
03-07-2013 19:23

krab13 napisał(a):

a po tym roku przecież się kończy umowa z Polsatem i może ktoś inny przejąć prawa, TVP ma w harmonogramie ale no właśnie nie wiadomo.

Do Londynu na Wimbledon pojechał Piotr Pytel, który zajmuje się się kupnem praw sportowych. Nie wierzę, że pojechał tam tylko jako widz. Chcą pewnie szybko przedłużyć umowę.
Awatar
jestem zawsze
03-07-2013 20:08

Rok temu też Piotr Pytel tam był razem z Marianem Poślizg Kmitą
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2013 08:17

Prostując, ten pan się nazywa Pykel icon_smile. I ten pan jest tam raczej w celach biznesowych, bo w wywiadzie dla Polsat News mówił, że rozmawiał z menadżerem marketingu, który sprzedaje prawa do Wimbledonu.

A TVP na razie nic nie kupiła. Kto kupi prawa, to się okaże niebawem, ale na razie nic jeszcze nie jest przesądzone.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
04-07-2013 12:30

I dobrze przeczuwałem, że oglądalność w trakcie meczu powyżej 1 miliona, super, oby była jeszcze większa przy najbliższej okazji icon_smile
Awatar
jestem zawsze
04-07-2013 12:35

MN napisał(a):

Prostując, ten pan się nazywa Pykel icon_smile. I ten pan jest tam raczej w celach biznesowych, bo w wywiadzie dla Polsat News mówił, że rozmawiał z menadżerem marketingu, który sprzedaje prawa do Wimbledonu.

A TVP na razie nic nie kupiła. Kto kupi prawa, to się okaże niebawem, ale na razie nic jeszcze nie jest przesądzone.

Rok temu też rozmawiał z kolesiem od marketingu aby dowiadywać się jak jest z prawami do NBA.
Awatar
przyjaciel strony
04-07-2013 14:51

Polsat ani PSN nie pokaża ani półfinałów ani finałów
Liczę, że za rok Wimbledon będzie już w rękach TVP.
piszę coraz więcej
04-07-2013 14:57

Rotalplus to normalne, że Polsat chce zarobić, przecież praw do Wimbledonu nie dostali za darmo.
Awatar
ekipa moderatorska
04-07-2013 18:50

W razie awansu, pokażą Janowicza w otwartym Polsacie. F1 wtedy wyląduje pewnie w PSN.

http://www.sport....onie_.html
Udostępnij ten temat