Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2013 20:03

krab13, Na tym polega ten zawód - trzeba jeździć i rozmawiać - sami nie przyjadą icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
05-07-2013 18:18

Liga kosza w Polsacie Sport:
http://polskikosz...port_.html
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-07-2013 18:34

Tradycyjnie będę się czepiał icon_wink. To nie jest oficjalna strona PLK, to nie jest oficjalny komunikat i nawet w tekście jest zaznaczone, że umowy jeszcze nie ma podpisanej. Rok temu też Polsat niby kupił PLK, nawet sobie wpisał do ramówek icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
05-07-2013 21:58

PLK pod względem oglądalności i poziomu wypada bardzo słabo ostatnio. Ta inwestycja to byłoby budowanie od podstaw. Ale te prawa mogą kosztować symboliczną kwotę. A po drugie koszykówka to dyscyplina której brakowało Polsatowi. Informacje jeszcze nieoficjlana, ale tym razem jestem przekonany, że przejmą te prawa, to kilku latach przerwy.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
05-07-2013 22:07

No to może chociaż polską koszykówkę uda się Polsatowi kupić, bo bardzo chcieli kupić też polski żużel, ale niestety nie udało się icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
06-07-2013 10:24

Mam takie pytanie. Bożydar Iwanow jest szefem komentatorów w Polsacie Sport. Ale czy wszystkich czy tylko tych piłkarskich?
Awatar
jestem zawsze
06-07-2013 10:45

szefem szefow jest Marian Kmita, a Bozydar to wwiceszef
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-07-2013 20:47

Wracając do TBL: gdy pojawiła się informacja ze strony polskikosz.pl o transmisjach meczów od nowego sezonu w ps1006 napisałem maila do redakcji portalu plk.pl, czy potwierdzają te informacje icon_smile I otrzymałem następującą odpowiedź:

Dzień dobry,

Nie komentujemy tej sytuacji. Pracujemy nad rozwiązaniami, które pozwolą na rozwój Tauron Basket Ligi.

pozdrawiam

Michał Pacuda

Ponadto na stronie polsportpl w dziale Kontakt z nami napisałem, czy ps1006 potwierdza te informacje i na razie nie otrzymałem informacji.

Ale wydaje się, że coś może być jednak na rzeczy z koszykówką w Polsacie, Zwłaszcza, że na stronie polsportpl pojawił się wywiad wideo z trenerem męskiej reprezentacji koszykarskiej oraz wypowiedź Marcina Gortata icon_smile
Udostępnij ten temat