Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
przyjaciel strony
13-07-2013 09:30

To są moje przypuszczenia. Dobra okazja do zrobienia psikusa nc+
Poza tym na takie komunikaty jeszcze za wcześnie
CP lubi stosować fortele
Wydaje się, że jeśli duża stacja sportowa nie startuje o najważ. rozgrywki piłkarskie na świecie to coś jest nie tak
CP pewnie żałuje że nie zdecydowała się kupić LM
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-07-2013 19:52

Chyba musimy zapomnieć o Serie A w ps1006, gdyż Paweł Wójcik na informację portalu weszlo.com odpowiedział na Twitterze tak:

to jest najbardziej zakłamany portal świata! NIKT z szefostwa Polsatu Sport nie rozmawiał z tym czymś, podkreślam NIKT!!!!
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
14-07-2013 20:01

Ale Panu Wójcikowi chyba chodziło o to, że nie rozmawiali z tym portalem, czyli z Weszło - chyba to jest bardzo proste do zrozumienia, przynajmniej dla mnie, a z Włochami w sprawie Serie A przecież mogą rozmawiać icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
15-07-2013 12:46

Polsat przegina moim zdaniem z doborem imprez na które wysyłają swoich komentatorów.

Nie wysłali nikogo na Wimbledon, dopiero w drugim tygodniu wykorzystali Ewę Ĺťarską. A młody Tomaszewski mógłby tam robić jakieś reportaże poza komentowaniem. Kolejna śmieszna spraw to F1. Nie wysyłają komentatorów od dawna. Koszty są duże, ale przecież mogliby pojechać na jakieś europejskie wyścigi. W ten weekend było Moto GP w Niemczech, blisko Polski i jeden z komentatorów: Fiałkowski pojechał na własną rękę i rozmawiali z nim telefonicznie w czasie treningów i przed wyścigiem. Miał informacje o jakich komentatorzy odwiedziliby się dużo później.

Z drugiej strony, jestem pewny że wyślą komentatorów na wyjazdowe mecze Śląska, albo Lecha. A oglądalność takich meczy będzie kilka razy mniejsza niż Wimbledonu czy F1. Na reprezentację piłkarską zawsze wysyłają, a też oglądalność jest mniejsza niż F1 i Wimbledonu.
Awatar
jestem zawsze
15-07-2013 12:58

oglądalność F1 na antenach Polsatu otwartego wynosi tylko 700 tysięcy więc raczej F1 nie ma wyższej oglądalności w porównaniu z kodowanym meczem reprezentacji.
Awatar
ekipa moderatorska
15-07-2013 17:46

W czerwcu mecz piłkarskiej reprezentacji na Polsacie Sort miał 347 294 widzów. W marcu było dużo lepiej bo 645 292.

A F1 ma więcej widzów. Bo około 0,9 mln. W Polsacie ponad 0,7, i w PSE około 0,15 mln.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-07-2013 17:55

Z Wimbledonem to raczej byłoby trudno wysłać komentatorów, bo to byłoby zbyt dużo ludzi. Chyba, że jednego komentatora na mecze Polaków. Ale "góra" chciała koniecznie, żeby komentował pan Bohdan, a on do Londynu to i tak by nie poleciał.
Awatar
jestem zawsze
15-07-2013 18:02

Staszek napisał(a):

W czerwcu mecz piłkarskiej reprezentacji na Polsacie Sort miał 347 294 widzów. W marcu było dużo lepiej bo 645 292.

A F1 ma więcej widzów. Bo około 0,9 mln. W Polsacie ponad 0,7, i w PSE około 0,15 mln.

tylko nie porównujmy czegoś co jest tylko w tv kodowanej do F1 która jest też w otwartej.
Udostępnij ten temat