Polsat Kids - TAK czy NIEPolsat Kids - TAK czy NIEPolsat Kids - TAK czy NIEPolsat Kids - TAK czy NIE

Polsat Kids - TAK czy NIE

Czy jesteś za powstaniem Polsatu Kids?
Tak
33%
Nie
67%
Nie mam zdania
0%
Awatar
stały bywalec
06-07-2013 12:36

W sumie to i tak decyzja należy do Telewizji Polsat, nie mamy na nią wpływu, ale po co kolejny kanał SD, skoro można juz istniejące kanały Polsatu w SD uruchomić w wersji HDicon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
06-07-2013 15:31

Nie - kanał z powtórkami bajek nie ma racji bytu.
Awatar
przyjaciel strony
06-07-2013 18:31

Moim zdaniem nie, bo po co im drugi kanał dla dzieci icon_confused
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
06-07-2013 23:36

Skoro wszyscy są na nie, to ja chyba też muszą tak to ocenić icon_wink Chociaż z drugiej strony Polsat Kids mógłby być ciekawym kanałem dla dzieci icon_wink Większość podkreśla fakt, że Polsat ma już Polsat JimJam, ale jak wynika z informacji jest to kanał przeznaczony dla dzieci w wieku przedszkolnym od 2 do 6 lat, a Polsat Kids miałby być kanałem dla dzieci w wieku 4-12 lat, więc mógłby emitować zupełnie inne bajki i inne programy niż 1pjj icon_smile Chyba nawet takie bajki, które czasem były w otwartym Polsacie, zawsze można kupić jakieś bajki od Disneya, czy coś itp. wink
bardzo ważna osoba
07-07-2013 12:48

przemekp, Nawiązując do twojego wpisu ja bym widział na tym miejscu TV6 (Polsat 6). Ponoć jest kanałem dla młodzieży, to może obniżą trochę wiek od 12 do ... i może być polskim odpowiednikiem włoskiego K2. I nie trzeba nic nowego tworzyć
Udostępnij ten temat