Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?

Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?

Czy jesteś zadowolony z usług oferowanych przez Cyfrowy Polsat?
Tak
69%
Nie
31%
Awatar
ekipa moderatorska
27-07-2010 12:45

Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
16-04-2011 22:55

tak zadowolony
piszę coraz więcej
17-04-2011 11:43

ujdzie mogloby byc lepiej
Awatar
ważna osoba
17-04-2011 13:59

Ja jestem zadowolony na około 70 - 75 % Dlatego że kanały są dodawane z opóżnieniem. Doskonałym przykładem jest TVP HD a tak to wszystko jest w porządku. Zagłosowałem na Tak.
wkręcam się
17-04-2011 18:15

tvp historia i nick junior miały byc tez dołączone ale pewnie zima ich zastanie to wtedy dołączą
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-07-2011 20:49

Jestem bardzo zadowolonyicon_wink
Awatar
bywam tu czasem
19-08-2011 01:21

Nie. Miałem u nich tylko telewizję. Czasami niezłe jaja robili z ofertą programową. Miałem taką huśtawkę - 1cpn1 jest dobre, a na koniec 1cpn1 jest do kitu. Odkąd poinformowali, że BBC zostanie wycofane z oferty, pojechałem do APS-u po pismo z rozwiązaniem umowy i wysłałem. Następnego dnia u mnie w domu pojawił się nbox i do dziś jestem z oferty zadowolony icon_smile
bardzo ważna osoba
19-08-2011 21:22

Jestem zadowolny, odpowiadają mi pakiety i ceny, aczkolwiek czasem irytują mnie niektóre sytuacje, np. z dołączeniem wyczekiwanego przeze mnie MTV Rocks, które jeszcze nie nastąpiło.. Nie ma kilku ciekawych kanałów, ale ogólnie jestem w miarę zadowolony z całokształtu.
Udostępnij ten temat