TV Puls i Puls 2TV Puls i Puls 2TV Puls i Puls 2TV Puls i Puls 2
Awatar
ekipa moderatorska
20-02-2015 08:41

Serial z Cezarym Pazurą jest skazany na porażkę. Przenieśli porę emisji na niedzielę o 18:15. To pasmo jest niezwykle konkurencyjne, a teraz dojdzie wtedy jeszcze Piekielny Hotel na TVN.

Jedyną ciekawą rzecz jaką robi Puls, jest wprowadzenie wiosną tzw. Daily show - 1,5 godzinny program od 11:00 w dni powszednie. To klasyczna telewizja śniadaniowa, ale nadawana w środku dnia. Data startu jest nieznana. Puls będzie musiał zatrudnić sporo osób do tego programu i wreszcie doczeka się twarzy stacji.
Awatar
przyjaciel strony
20-02-2015 10:04

Lepiej, gdyby go w sobotę emitowali....
Ciekawe gdzie zapowiadany od kilku sezonów polski program rozrywkowy - już więcej rozrywki miał TV PULS jak nie miał takiego zasięgu i udział...
Mam wrażenie, że tym daily show to trochę błądzą...
Awatar
ekipa moderatorska
20-02-2015 13:56

Tym codziennym programem chcą sobie podnieść średnią widownię. Wtedy nie ma nic premierowego w telewizji, więc na pewno poprawi im to wyniki.

Natomiast liczyłem, że Puls pójdzie zdecydowanie do przodu produkując kilka swoich programów a tak nie robi.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-02-2015 14:39

Może chcą więcej zarobić, i jednocześnie pomyśleć bardziej o produkcji własnej np. w następnym sezonie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-02-2015 15:11

I ten ich poranek przed południem padnie góra w czerwcu icon_wink.
Awatar
stały bywalec
20-02-2015 21:07

jakim cudem 2 programy tv puls kosztują 100 mln ?
Awatar
ekipa moderatorska
20-02-2015 21:24

Licencje na filmy są drogie.
wkręcam się
23-02-2015 20:18

Brak Pulsów w HD na satelicie to duża strata dla nadawcy, tylko nadawca niestety nie zdaje sobie z tego sprawy!!!! To duży błąd, że Puls nie chce się postarać pojawić w HD w ofertach platform satelitarnych. Niektórzy "specjaliści" typu draco_san przekonują, że Puls nie miałby z tego zysku, bo oglądalność by nie wzrosła.... Otóż bzdura!!! Oglądalność wzrosłaby!!! Ja kanałów SD nie oglądam już dla zasady. Sorry, ale mając do wyboru około 50 kanałów HD nie mam ochoty już nawet włączać tych archaicznych SD z nieostrym i rozmazanym obrazem. Coraz więcej moich znajomych po zakupie nowego telewizora też już nie ogląda kanałów SD dla zasady!!! Jeśli szefostwo Pulsu nie dostrzega tej rosnącej tendencji do olewania kanałów SD przez społeczeństwo, to mu szczerze współczuję... Gdybym miał Pulsy HD na satelicie, to bym może coś tam czasem obejrzał, ale skoro wolą nadawać na satelicie w archaicznym SD, to je wywalam z listy ulubionych i nawet na nie nie spoglądam - proste!!!!!
Udostępnij ten temat