"Nasz nowy dom""Nasz nowy dom""Nasz nowy dom""Nasz nowy dom"
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-03-2015 20:10

Zmiana chyba była nagła, bo odcinek nie był przemontowany pod nowy układ bloków reklamowych. A "Flesz Wydarzeń" wyemitowano dopiero po "Naszym nowym domu", parę minut przed samymi "Wydarzeniami".
Awatar
ekipa moderatorska
22-03-2015 22:19

Ja nigdy nie zrozumiem dlaczego Polsat tak kurczowo trzyma się emisji bloków reklamowych miedzy programami, wtedy najwięcej ludzi zmienia kanał i już nie wraca. Nasz Nowy Dom powinien kończyć się bezpośrednio przed wydarzeniami. Tylko z dwoma minutami autopromocji. Całe reklamy powinny być w dwóch osobnych blokach w trakcie programu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2015 18:31

Bloki reklamowe powróciły na swoje miejsce. Widocznie ubiegłotygodniowy eksperyment nie miał dużego wpływu na wyniki.
Awatar
ekipa moderatorska
30-03-2015 22:29

Jednak podane przeze mnie wcześniej dane oglądalności Piekielnego hotelu były mocno przesadzone. Znalazłem je na jednym z serwisów plotkarskich. Prawdziwe dane są dużo niższe. Program nie stanowi konkurencji dla Naszego nowego Domu. i Traci widzów z odcinka na odcinek. http://media2.pl/...dzow..html.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2015 00:20

No i bardzo dobrze. "Nasz nowy dom" to świetny program i absolutnie nic nie traci ze swojej świeżości. A przede wszystkim jest to program z misją icon_smile.
Awatar
ekipa moderatorska
31-03-2015 08:08

Jest to program z misja ale mnie osobiście złości prowadzaca. Szkoda ze nikt nie pomyślał zeby ja zmienić.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2015 17:52

Katarzyna Dowbor jest twarzą tego programu, więc nie sądzę, żeby ktokolwiek myślał o wymienieniu jej na kogoś innego icon_wink.

PS Dzisiaj kończą się zdjęcia do czwartego sezonu.
Awatar
ekipa moderatorska
31-03-2015 18:02

Prawde mówiąc to nie wiem czemu akurat ona jest "twarzą" tego programu. Ona po prostu nie masz pojęcia. Z resztą nigdy jej nie lubiłem.
Udostępnij ten temat