Twoja twarz brzmi znajomo

Awatar
bardzo ważna osoba
01-11-2015 00:08

Co myślicie o finałowej czwórce?
Awatar
ważna osoba
01-11-2015 00:23

Bez Michała Grobelnego to jest skandal.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-11-2015 00:58

Zgadzam się. Powinien być zamiast Kwiatkowskiego. Tak jak było w 3 edycji. Powinien być Jakubiec, a nie Paschalska.
Awatar
bardzo ważna osoba
06-11-2015 14:25

Podobno 6 grudnia ma być odcinek świąteczny.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-11-2015 12:39

Czy nie sądzicie, że ta edycja to była wielka parodia w wykonaniu jury? Jury zawsze w tym programie przyznawało punkty od czapy, ale w tej edycji to już przeszło wszelkie granice, łącznie z finałem, który oglądałem z wielkim niesmakiem.

Format mógłby dopuścić głosowanie SMS, które byłoby łączone z punktacją jury. I byłoby to wykonalne technicznie, bo przecież program mógłby być z taśmy jak teraz, tylko wyniki byłyby na żywo. Dokładnie tak jak w "Idolu" w odcinkach klubowych, gdzie całość była z taśmy, tylko wyniki były live z małego, kameralnego studia.

W obecnej formule ten program jest niestrawny.
Awatar
ważna osoba
08-11-2015 15:10

Nie podobało mi się wychwalanie kogoś a na końcu przyznawania jednego punktu. Inaczej gdyby jury od razu powiedziało że coś było nie tak albo w punktacji końcowej będzie niżej. Zawsze jury miało swoich faworytów, wypowiedzi w tej edycji były jak dla mnie mało merytoryczne, zaczął się robić jakiś kabaret z tego.
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
08-11-2015 15:42

Zgadzam się. Albo zmiana w formule dodając głosy telewidzów, lub jury do wymiany. Może nie w całości, bo ostatnio jak widać Polsat, nie potrafi dobrać dobrego jury (patrz: Superdzieciak).

Jak może wygrać osoba, która zabłysnęła tylko dwoma dobrymi przemianami na koniec. W finale powinni brać udział całokształt. I tu na wygraną bezapelacyjnie zasługiwała Monika (przed nią oczywiście powinien być Grobelny, ale jego brak udziału w finale to inna sprawa).

Na wiosnę wystarczy mi tylko brak Królikowskiego. Już teraz miałem cichą nadzieję że plotki o Stefano się potwierdzą. Niestety się nie potwierdziły. To, co było w tej edycji to już przegięcie. Tracę na przyjemności z oglądania patrząc na oceny jury.
Czas na zmiany, albo widownia stopnieje jeszcze bardziej.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-11-2015 22:13

Polsat powinien przytrzymać na dłużej Zośkę w swojej stacji i dać jej jakiś serial.
Edytowane przez Felippe dnia 08-11-2015 23:12
Udostępnij ten temat