Awatar
bardzo ważna osoba
25-11-2016 09:47

O Dodzie nic nie wiadomo, ale na pewno wystąpią Boney M., Dr Alban, Zenon Martyniuk, Maryla Rodowicz, Margaret i Zakopower.

http://www.wirtua...a-z-dwojka
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-11-2016 11:29

Odbudowywanie pozycji telewizji publicznej ma polegać na puszczaniu disco polo? No ciekawy pomysł Jacka Kurskiego icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-11-2016 21:51

No i oto na naszych oczach zakończyła się pewna epoka w Telewizji Polskiej. A mianowicie dziś emitowano ostatni odcinek Rancza.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
27-11-2016 22:03

A ja myślę, że to jeszcze nie koniec. Rok, półtora przerwy i wrócą. Nie zarzyna się kury, która złote jaja znosi icon_wink

Fajny był też dziś program Gość Wiadomości icon_wink icon_lol
Awatar
bardzo ważna osoba
27-11-2016 22:07

Wiem, że żaden nie serial nie pobije Rancza, ale mam nadzieję, że pan Adamczyk jeszcze kiedyś stworzy serial z duetem Żak - Barciś.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-11-2016 09:49

Odcinek prawda był bardzo dobry. Zaskoczyli widzów ... zimą, bo jak wiemy zawsze w ranczu było lato icon_smile

Ja również myślę, że to jeszcze nie koniec. Ten serial miał niesamowitą widownię, a jak pamiętamy juz od bodajże 3 sezonów informowano o zakończeniu serii. I zawsze nagrywano nowe.
Mam nadzieje, ze jeżeli nadal będą nagrywać ten cudowny serial również będą odcinki zimowe icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
03-12-2016 14:29

Wczoraj w TVP 2 nie został wyemitowany nowy program "Mów mi mistrzu".
Awatar
bardzo ważna osoba
21-12-2016 14:27

"Szopka w muzeum" 31 grudnia o 22.25.

Grupa zwiedzających podziwiając dzieła sztuki w muzeum, komentuje wydarzenia polityczne i społeczne, które miały miejsce na przestrzeni kilku ostatnich lat. Wśród słynnych malowideł znajdują się obrazy z zaanimowanymi portretami polskich polityków. Akcja w muzeum toczy się dwutorowo. Z jednej strony panuje nastrój biwakowo-wycieczkowy grupy zwiedzających, a równolegle ruchome portrety ze ścian galerii przemawiają ludzkim głosem, wypowiadając kwestie i śpiewając kuplety. W szopce występują m.in. Jacek Borkowski, Jerzy Zelnik, Aleksandra Ciejek-Ziemkiewicz, Katarzyna Sawczuk, Aldona Struzik, Tadeusz Chudecki, Jan Kulczycki, Zbigniew Lesień, Mariusz Odwarzny, Marta Jaoko, i Andrzej Rosiewicz.
Udostępnij ten temat