Awatar
jestem zawsze
10-01-2013 12:26

Pierwszy raz się postarali
Awatar
jestem zawsze
11-01-2013 22:59

TVP pokaże wszystkie mecze Radwańskiej z WTA Tour i Wielkich szlemów oprócz Wimbledonu bo do niego prawa ma Polsat Sport
http://www.sport...._roku.html
Awatar
ekipa moderatorska
11-01-2013 23:22

Czekam na oficjalne potwierdzenie, bo ten tekst jest jakoś dziwnie napisany.
Ale to jest sensacja. TVP wreszcie kupiła coś wartościowego. Ale jakim cudem udało im się kupić tylko mecze Radwańskiej, a nie całe turnieje? Tego nie rozumiem. To musi byc jakaś sublicencja, a całe turnieje dalej są do kupna.
Awatar
jestem zawsze
11-01-2013 23:25

Tu jest napisane bardziej zrozumiale:
http://www.tenisk...onca_roku/
ale racja, trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2013 00:35

Zgadzam się ze Staszkiem - początek tekstu zaprzecza temu, co jest później.

- Niezmiernie cieszymy się z tego, że udało nam się nabyć prawa do transmisji półfinałów i finału turnieju w Sydney. Ale to nie koniec. Cały czas negocjujemy prawa do całego cyklu WTA, oczywiście oprócz turniejów wielkoszlemowych - powiedział Marian Kubalica, zastępca dyrektora do spraw obsługi wydarzeń sportowych Telewizji Polskiej.

To już kupili czy jeszcze negocjują? Oprócz wielkoszlemowych czy jednak z nimi dzięki Eurosportowi? Dziwny tekst.
Awatar
jestem zawsze
12-01-2013 00:59

To jest wypowiedż ze środy bo chyba nie mieli czego wsadzić lol2, pozatym piszą oni o tym w stanie twierdzącym a nie pytającym.
Awatar
ekipa moderatorska
12-01-2013 11:32

Wszystko wskazuje na to, ze TVP kupi te turnieje. Nie rozumiem tylko 2 rzeczy. Dlaczego kupują tylko mecze Radwańskiej, jak WTA sie na to zgodziła. Przecież wymagali 60 godzin transmisji na żywo z tygodniowego turnieju. Oraz tego jak mają niby pokazywać jej mecze z 3 turniejów wielkoszlemowych. Chyba z retransmisji, Eurosport na pewno im nie da transmisji na żywo.
Awatar
jestem zawsze
12-01-2013 11:40

jeśli by TVP coś im ciekawego dała to bym się nie zdziwił.
Udostępnij ten temat