Awatar
ważna osoba
15-04-2013 18:18

TVP Rozrywka. Info ze strony nc+

Kanał jest dostępny w dekoderach HD. W ofercie nc+ i n kanał jest dostępny we wszystkich pakietach. W ofercie CYFRY+ kanał jest niedostępny w pakietach: Powitalny+, Start, Start Pro, Start Pro HD, CANAL+ START, CANAL+ START HD, Startowy.
Awatar
piszę coraz więcej
15-04-2013 18:18

Prosta ocena: nie krytykuję, lecz nie pochwalam.
bardzo ważna osoba
15-04-2013 18:30

Jak na razie Na TVP Rozrywka nie ma nic ciekawego ja raczej myślałem że ten kanał będzie taki że na nim będzie można zobaczyć relacje z największych festiwali w tym Eurowizji a tu jakieś Lipne powtórki jak dla mnie to kolejny kanał Z cyklu Powtórka TV i to jak na razie się nie zmieni bo TVP Nie ma I pomysłu i Pieniędzy na stworzenie porządnego kanału TV takie jest moje odczucie icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
15-04-2013 20:00

Kolejna zapchajdziura z powtórkami powtórek. Ludzie to lubią i dobra oglądalność gwarantowana.
bardzo ważna osoba
15-04-2013 20:01

No wystarczy spojrzeć na TVP Seriale to samo same powtórki choć TVP Seriale się przyjęło zobaczymy jak będzie w przypadku TVP Rozrywki icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
15-04-2013 22:48

Kanał TVP Rozrywka ma już również swoją teoretyczną stronę internetową, której adres znajdziecie w linku obok: http://tvprozrywka.tvp.pl/. Na stronie znajdziemy tylko program telewizyjny kanału oraz krótkie opisy programów, które można oglądać w nowym kanale Telewizji Polskiej zapowiadanym od wielu lat.
wink
Edytowane przez Emil dnia 15-04-2013 22:51
bardzo ważna osoba
15-04-2013 22:50

Taka strona jaką ma każdy kanał TVP czyli propozycje programowe i program TV icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
15-04-2013 22:52

Czyli niestety nic konkretnego, bo to samo znajdziemy również w programie telewizyjnym Cyfrowego Polsatu czy na Teleman.pl.
wink
Udostępnij ten temat