Awatar
bardzo ważna osoba
11-01-2014 23:55

Nie będzie, ale w dniu startu. Dołączenie do ofert Cyfrowego Polsatu oraz nc+, to jest tylko kwestia czasu.
wink
Awatar
ekipa moderatorska
12-01-2014 11:11

Oferta publicznego kanału sportowego HD nie jest na tyle atrakcyjna aby operatorzy satelitarni stwarzali sobie dodatkową konkurencje i to za własne pieniądze.
Awatar
ekipa moderatorska
12-01-2014 11:29

W sumie to więcej chyba na tym straci TVP niż platformy satelitarne, które nie zainteresowane dołączeniem TVP Sport HD ze względu na cenę icon_wink
rozkręcam się
20-01-2014 16:10

jaro25 napisał(a):

1cpn1 to trudny negocjator ale jak tak dalej pójdzie to klientów będzie ubywać a nie przybywać taka jest prawda zamiast dbać o klientów to 1cpn1 idzie w odwrotną stronę szkoda gadać żałuję że podpisałem z 1cpn1 umowę ale przy najlepszej pierwszej okazji odejdę od 1cpn1icon_wink

Nie wiem na co narzekasz icon_smile jaki masz pakiet?
jestem zawsze
20-01-2014 16:19

telekrowa napisał(a):

jaro25 napisał(a):

1cpn1 to trudny negocjator ale jak tak dalej pójdzie to klientów będzie ubywać a nie przybywać taka jest prawda zamiast dbać o klientów to 1cpn1 idzie w odwrotną stronę szkoda gadać żałuję że podpisałem z 1cpn1 umowę ale przy najlepszej pierwszej okazji odejdę od 1cpn1icon_wink

Nie wiem na co narzekasz icon_smile jaki masz pakiet?

Też narzekałem i narzekał bym dalej. Właśnie dziś zrobiłem cesję i niech braciszek z tatusiem się teraz z tym mordują.
Powtórzę słowa jaro25; " żałuję że podpisałem z 1cpn1 umowę ale przy najlepszej pierwszej okazji odejdę od 1cpn1icon_wink"
Awatar
ekipa moderatorska
22-01-2014 13:36

TVP ostatnio zaczęło chwalić się wynikami swoich propozycji podając oglądalność w najwyższym momencie. Dopiero gdzieś dalej w tekście dają średnie wyniki. Tym samym bardzo mocno zawyżają sobie liczby, co dobrze wygląda w mediach. Radzę uważnie czytać ich informacje prasowe.
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2014 13:38

Najwidoczniej wstydzą się przyznać do tego, że nie są jacyś najlepsi, a wyniki nie są takie świetne.
icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
26-01-2014 16:08

Od 15 lutego start TVP ABC
Udostępnij ten temat