bardzo ważna osoba
22-05-2017 20:09

TVP ma zoorganizować 54 KFPP w innym mieście w tym tygidniu mają być znane szzegóły podaje Jacek Kurski na antenie TVP Info tylko powstaje pytanie kto miałby wystąpić na tym festiwalu ? icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-05-2017 20:24

Myślę, że Toruń to adekwatne miejsce. Broni się prezes z całych sił. Czy się obroni?
Awatar
bardzo ważna osoba
22-05-2017 20:37

Ja myślę, że na Nowogrodzkiej byłoby idealnie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-05-2017 20:46

Podsumowując, festiwal w Opolu nie odbędzie się w Opolu icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-05-2017 20:57

To może gdzieś w jakieś mieścinie małej to zrobić? Najlepiej na polu - nazwać to O! Pole!

I po problemie icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
bardzo ważna osoba
22-05-2017 21:37

To jest upadek tego festiwalu ! Kurski jak zwykle zwala wine na innych a Cholecka mu wturuje i co oni myślą że ktoś mu w te bzdury uwierzy ? Kolejny festiwal ale kłamstw i co miałoby to sie odbyć w tym samym terminie co zakładano w Opolu ?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
22-05-2017 22:45

To co TVP wyprawia z tym Festiwalem to jest jakieś szaleństwo, cyrk i jedna wielka kompromitacja. Jak można było doprowadzić do takiego stanu, żeby tylu artystów masowo rezygnowało z udziału w imprezie, a ostatecznie władze miasta rezygnowały z organizacji, no jak?

MN napisał(a):

Ponoć w Kielcach icon_wink.

A może by tak w Kursku? (Takie miasto w Rosji). icon_wink

Staszek napisał(a):

TVP ma jedną możliwość wyjścia z twarzą (poza klasycznym atakowaniem układu, komunistów i złodziej), a więc zrobienie kroku w tył i oddania nadzoru nad tym festiwalem miasto Opole, lub jakiemuś niezależnemu stowarzyszeniu.

Wątpię, żeby zrezygnowali z retoryki "najgorszego sortu", "totalnej opozycji", "przez 8 lat Polki i Polacy..." itp. Raczej na pewno będą wmawiali, że to "wina Tuska", a nie ich, jak zwykle zresztą.
Udostępnij ten temat