Awatar
bardzo ważna osoba
19-06-2017 22:56

Plotki głoszą, że prezes TVP i prezydent Opola porozumieli się w sprawie festiwalu, który miałby się odbyć we wrześniu.
Awatar
ekipa moderatorska
20-06-2017 08:46

Festiwal odbędzie się 15- 17 września na TVP, umowa podpisana. Wygląda na to, że Opole nie znalazło innej telewizji i musieli się pogodzić. Data festiwalu jest zła, bo wtedy wszystkie ramówki będą w pełni funkcjonować więc zapowiada się ogromny spadek oglądalności.
Awatar
piszę coraz więcej
28-06-2017 11:26

A w Kielcach w tym roku koncert, a za rok nowy festiwal, który oczywiście ma być powtarzany cyklicznie i organizowany przez TVP.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-06-2017 14:51

Paulina Chylewska po 21 latach odchodzi z Telewizji Polskiej.

http://www.wirtua...do-polsatu
Awatar
bardzo ważna osoba
30-06-2017 15:40

Magdalena Różczka i Aleksandra Popławska w nowym kryminalnym serialu TVP Miasto skarbów.

Serial opowiada o losach dwóch sióstr: policjantki i genialnej historyk sztuki Alicji (granej przez Aleksandrę Popławską) i Ewy (w tej roli Magdalena Różczka) działającej w grupie przestępców zajmujących się kradzieżą obrazów i rzeźb. Alicja, genialna historyk sztuki rezygnuje z pracy w Ministerstwie Kultury i wraca do rodzinnego Krakowa. Zaczyna współpracę z policją, rozpracowuje szajkę, w której jednym z przywódców jest Ewa. W pozostałych rolach wystąpią m.in. Edward Linde-Lubaszenko, Adam Ferency, Aleksandra Justa, Marcin Bosak i Piotr Głowacki.

http://www.wirtua...-poplawska
Awatar
bardzo ważna osoba
07-07-2017 13:46

Robert Janowski pozostaje prowadzącym Jaka to melodia?.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/robert-janowski-prowadzacym-jaka-to-melodia-name-that-tune
Awatar
piszę coraz więcej
15-07-2017 16:42

Janowski postawił sprawę na ostrzu noża, bo wiedział, że jest cenny dla TVP. Pewnie coś ugrał i będzie prowadził program dalej.
bardzo ważna osoba
24-07-2017 21:27

TVP coraz bardziej mnie irytuje TVN24 i Polsat News już od kilku dni transmituje wydarzenia spod pałacu prezydenckiego a TVP Info zamiast transmitować wydarzenia z pod pałacu emituje obrzydliwe wręcz materiały w "Nie da się ukryć" nt działań opozycji ws.reformy sądownictwa takimi działaniami TVP pokazuje że jest taką tubą obecnej władzy jakiej jeszcze nie było nawet nie stwarzają pozorów że są naprawdę niezależną telewizją od obozu władzy wiec nie należy im się nawet złotówka z abonamentu bo w tym momencie nie ma w naszym kraju Telewizji Publicznej jest telewizja Partyjna Pisowska nie znajduje innych słów na takie partyjniactwo jakie ma miejsce obecnie w TVP ale niech TVP i ludzie którzy kierują obecnie telewizją publiczną pamiętają kiedyś się to skończy to partyjne telewizyjne kłamstwo i obrzydliwe dziennikarskie prowokacje i oszukiwanie obywateli Rzeczpospolitej nie wiem kiedy skończy się ten syf w telewizji publicznej ale jedno wiem na pewno kiedyś to minie i mam nadzieje że każdy dzienikarz z obecnej TVP wyleci z hukiem i że Telewizja Publiczna znów stanie się normalną rzetelną telewizją a nie Pisowską tubą propagandową Dziękuje.
Udostępnij ten temat