Awatar
ekipa moderatorska
20-12-2017 21:18

Luis Fonsi za taki występ dostanie kilka milionów złotych. To jest chore, jak wydają publiczne pieniądze. Budżet Sylwestra na TVP2 będzie ogromny.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-12-2017 17:13

Waski45 napisał(a):

Ludzie to jest żadne własne ego tylko prezes Kurski zaprosił Luis Fonsi dlatego że chce żeby TVP2 znowu wygrało Sylwester. To nie jest chore że wydają publiczne pieniądze bo jakie mają wydawać jak nie publiczne pieniądze bo innych nie mają. No i co z tego że Budżet Sylwestra na TVP2 będzie ogromny. Wam nie chodzi tak naprawdę o publiczne pieniądze tylko o to że Luis Fonsi wystąpi na sylwesterze TVP2 anie na Polsacie. Zamiast się cieszyć że taka gwiazda wystąpi na sylwestrze TVP2 i telewizja publiczna robi wszystko aby jak najlepsze gwiazdy wystąpiły na sylwestrze TVP2 a wam dalej źle. Dlatego że Luis Fonsi i Zenek Martyniuk wystąpią i nie tylko będę patrzył na sylwestra TVP2 bo jest najlepszy.

Wydawanie kilku milionów złotych na gwiazdę jednego przeboju, w momencie gdy finanse TVP musi ratować państwo (czyt. my wszyscy) jest fatalnym pomysłem. Prywatne telewizje mają określone budżety i "hajs musi się zgadzać". Im nikt kasy nie dorzuci. Nie chcę pytać ile w sumie kasy Kurski wywalił na Sylwester. "Ciemny lud to kupi" icon_smile W momencie, gdy grozi nam paraliż służby zdrowia, państwo daje lekką ręką 800 mln zł na telewizję, która pieniądzę wywala na jednodniowy sukces w ogladalności
Awatar
bardzo ważna osoba
21-12-2017 23:10

Nie będzie to jednak miliona kwota, według pudelka to 450 tysięcy.
Awatar
ekipa moderatorska
22-12-2017 10:36

450 000 to nie jest dużo. Spodziewałem się, że taka gwiazda może przebierać w ofertach i liczyć na milionowe honorarium. Widocznie takiego zainteresowania nim na świecie nie było.
Awatar
piszę coraz więcej
29-12-2017 16:29

Wczoraj na TVP INFO, po 20 w programie Rachonia puszczono fragment wystąpienia sejmowego Chlebowskiego sprzed 8-9 lat. Podpisano je, jeśli dobrze zapamiętałem - źródło Telewizja Polsat. Przypuszczam że źródłem był YouTube bo jakość tragiczna. Czy to nie było bezprawne wykorzystanie własności Polsatu? Bo przypuszczam że gdyby oficjalnie dostali to nagranie (pewnie nie za darmo) to byłoby ono lepszej jakości. Jak macie jakieś kontakty to może zwróćcie uwagę na tę sprawę komuś z Polsatu. icon_smile
rozkręcam się
30-12-2017 13:32

TVP Info w ogóle nadaje w marnej jakości, więc to też ma wpływ.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-01-2018 18:07

Wiosną na TVP1 będzie nowy serial dla młodzieży Za marzenia. Zwiastun można obejrzeć na facebooku.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-01-2018 12:17

Korona królów po 5 odcinkach:

Odcinek 1 - 3,63 mln
Odcinek 2 - 3,78 mln
Odcinek 3 - 2,49 mln
Odcinek 4 - 2,51 mln
Odcinek 5 - 2,80 mln
Udostępnij ten temat