bywam tu czasem
12-01-2013 12:04

TVP wspolpracuje z Europortem takze moze nawet beda na zywo
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2013 17:32

Ĺšródłem newsa na stronie sport.pl jest artykuł na tenis.net.pl. Przeczytajcie ten artykuł: tenis.net.pl/tvp-...adwanskiej.

(...) wszystko znajduje się na jak najlepszej drodze do tego aby telewizja publiczna wykupiła prawa do relacjonowania większości pozostałych turniejów cyklu włącznie z tymi rangi WTA Premier, Premier 5 i Premier Mandatory (...)

- Rozmawiamy na ten temat z władzami WTA. Są to twarde negocjacje, ale jesteśmy dobrej myśli - mówi dyrektor TVP Sport, Włodzimierz Szaranowicz.

(...) Włodzimierz Szaranowicz. Komentator zdradził, że mimo, że stronom wiele jeszcze brakuje do porozumienia to jednak wszystko zmierza do pomyślnego zakończenia.

Czyli jeszcze nic nie kupili. Ktoś tu się za szybko ucieszył icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
13-01-2013 22:23

krab13 napisał(a):

Eurosport od tego sezonu nie ma praw do WTA, wracając do TVP to pokażą wszystkie mecze rewanżowe 1/8 pucharu króla więc musieli zdobyć pełne prawa, tak nawet Sportklub nie pokazywał.

Jednak Eurosport dał radę i będą transmisje z Australian Open http://eurosport....omosc.html
Szkoda naszych pieniędzy na nędzną jakość transmisji w TVP Sport. Mecze z udziałem Polaków powinny być pokazane w TVP1 lub przynajmniej TVP HD.
Awatar
jestem zawsze
14-01-2013 15:24

Wracając do TVP INFO niedługo tak będzie wyglądać oprawa graficzna tej stacji: hehe icon_lol
imageshack.us/a/img526/8368/reklamauv.png
Awatar
ekipa moderatorska
14-01-2013 17:46

Nie wiecie czy MŚ w piłce ręcznej realizowane są w HD? Oglądałem ostatnio mecz reprezentacji Polski i jakość z meczu na TVP2 HD niestety SD icon_redface
Awatar
bardzo ważna osoba
14-01-2013 17:53

Eska TV Fan napisał(a):

Wracając do TVP INFO niedługo tak będzie wyglądać oprawa graficzna tej stacji: hehe icon_lol
imageshack.us/a/img526/8368/reklamauv.png

Po ostatnich zmianach grafiki w TVP INFO wcale nie zdziwiłbym się, jakby wkrótce tak ona wyglądała icon_lol
Awatar
bardzo ważna osoba
14-01-2013 23:18

Co za głupota ze strony TVP! Dali jakąś piłką ręczną w miejsce seriali, które dawały jakąś oglądalność. Mogli dać ten cały sporcik na TVP 1 HD, gdzie w tym czasie nie leciało nic konkretnego, bo jakieś dwa filmy i tyle. Eh, te ich myślenie to czasami potrafi wkurzyć...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-01-2013 00:42

Odys napisał(a):

krab13 napisał(a):

Eurosport od tego sezonu nie ma praw do WTA, wracając do TVP to pokażą wszystkie mecze rewanżowe 1/8 pucharu króla więc musieli zdobyć pełne prawa, tak nawet Sportklub nie pokazywał.

Jednak Eurosport dał radę i będą transmisje z Australian Open http://eurosport....omosc.html
Szkoda naszych pieniędzy na nędzną jakość transmisji w TVP Sport. Mecze z udziałem Polaków powinny być pokazane w TVP1 lub przynajmniej TVP HD.

Ale zupełnie czym innym jest Wielki Szlem, a czym innym WTA Tour.
Udostępnij ten temat