jestem zawsze
07-03-2013 20:53

Cyt. : "W ramówce TVP Rozrywka pojawią się audycje satyryczne, występy kabaretowe, programy typu talk-show, spektakle i widowiska telewizyjne, jubileusze gwiazd estrady, koncerty i audycje muzyczne, teleturnieje, konkursy, a także filmy komediowe i wybrane seriale."

Jeśli puszczą np. Klan od pierwszego odcinka to będzie popyt jak nie wiem.
A jeszcze Złotopolscy...
- Nawiasem mówiąc popatrzył bym na taki program jaki był ów kiedyś w TVP2 o nazwie "Czar par". Nieliczni pamiętają o tym programie a był fantastyczny. Szczerze mówiąc, popatrzył bym na niego i to z wielkim zainteresowaniem.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-03-2013 21:09

@Jedynkowicz "Czar par" był na TVP1 (pamiętam bardzo dokładnie , bo go oglądałem) i był prowadzony przez Krzysztofa Ibisza : był emitowany ok. godz. 22 dwa razy w miesiącu icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
07-03-2013 21:17

Skoro TVP Rozrywka w końcu wystartuje, to może i z TVP Dokument się uda. Pamiętam pierwsze zapowiedzi n, gdzie zostały wymienione kanały TVP Film i TVP Rozrywka. Było to w 2006 roku, więc trochę od tamtego czasu minęło. Myślę, że TVP Film już nigdy nie wystartuje.
wink

MN, podałem link do samej strony TVP, więc nie sądzę, żeby u siebie popełnili taki błąd. Tylko inne firmy, tu Polska Agencja Prasowa, mogły go popełnić.
wink
Edytowane przez Emil dnia 07-03-2013 22:04
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-03-2013 21:25

Uważam , że TVP Rozrywka jest niepotrzebna , bo to raczej będzie TVP Seriale bis icon_wink
jestem zawsze
08-03-2013 05:59

doniu napisał(a):

@Jedynkowicz "Czar par" był na TVP1 (pamiętam bardzo dokładnie , bo go oglądałem) i był prowadzony przez Krzysztofa Ibisza : był emitowany ok. godz. 22 dwa razy w miesiącu icon_smile

Weź już przestań sobie nabijać w taki sposób posty wypisując na praktycznie każdy temat jak to się wielce nie znasz i co to Ty nie wiesz. Czar Par jak powstawał to Ty miałeś 5 lat czy 6 i patrzyłeś ?? Haha... Już kawałów tu nie opowiadaj i zaoszczędź sobie chwaląc się praktycznie w każdym dziale jaki z Ciebie to nie ekspert.
Pewnie jeszcze pamiętasz jak premierą był pierwszy odcinek Czar Par ? icon_green I to jeszcze o 22:00 icon_green
Fakt że pomyliłem się ze stacją jaka emitowała lecz nie piernicz że patrzyłeś. Czytasz sobie i powielasz informacje z Wikipedii czy innego łykacza wiedzy w tym internecie.
A co do TVP Rozrywka to wydaje mi się że będzie odnosiła takie samo stanowisko i wizerunek jak ATM w Polsacie. Być może znajdzie się tam nawet więcej fajniejszych programów niż można znaleźć w ATM.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
08-03-2013 08:55

@Jedynkowicz A właśnie , że ja to doskonale pamiętam mimo, że ja wtedy miałem kilka lat i oglądałem to z całą rodziną i ty nie masz prawa mnie obrażać : żadnych , powtarzam jeszcze raz żadnych informacji nie brałem z Wikipedii ani innych źródeł informacji tylko polegałem na swojej pamięci
Awatar
bardzo ważna osoba
08-03-2013 11:54

@Jedynkowicz, @doniu, Ja też oglądałem Czar par - do tej pory pamiętam tą piosenke, która była grana przed zakończeniem programu - Krzysiu Ibisz od tego czasu się nie zmienił, ba nawet wygląda jeszcze młodziej niż wtedy mrgreen
Awatar
bardzo ważna osoba
15-03-2013 19:37

Sieć kablowa TOYA dołączy w dniu startu kanał TVP Rozrywka. Jest to pierwszy operator, który potwierdził obecność nowego kanału Telewizji Polskiej, a także pierwszym dużym operatorem kablowym w Polsce, zapowiadający włączenie go do swojej oferty.
wink
Udostępnij ten temat