Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-08-2013 00:22

TVP Warszawa muszą udostępnić tak konkretyzując icon_wink. Ale kto wie czy nie w DVB-S2.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-08-2013 00:42

A czy w ten sposób nie ograniczaliby dostępu do kanału, którego wszyscy muszą odbierać?
smile1
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
24-08-2013 02:16

W serwisie AKPA pojawił się również logotyp kanału TVP Regionalna, który widzicie niżej icon_wink
[center]
imageshack.us/a/img854/3863/7s6l.png
[/center]
Czyli wychodzi na to, że chyba będzie po prostu zwykły logotyp w tym samym stylu co logotypy kanałów z 16 ośrodków regionalnych z tradycyjną czcionką TVP, a nie z tamtą czcionką z małymi literami i symbolem granic Polski icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
24-08-2013 02:24

Fajny był pomysł z wizerunkiem Polski zamiast litery a w pierwszej wersji logotypu TVP Regionalnej, ale trochę przekombinowali i zarząd chyba również jest tego zdania, skoro najprawdopodobniej będzie ta druga, wyżej wymieniona, wersja, która także jest całkiem spoko. Podoba mi się to, że jednak TVP 3 żyje, ale nie pod oficjalną nazwą, a powrotem do jej kolorów, czyli tej zieleni. Myślę, że za jakiś czas powinna pojawić się wersja z zielonym prostokątem i białą zawartością oraz zieloną ramką i napisem TVP, jak logotypy kanałów regionalnych, które można zobaczyć na poprzedniej stronie.
wink
bardzo ważna osoba
24-08-2013 10:32

czy TVP INFO pozostanie 1cpn1icon_question
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-08-2013 17:52

Tak jak pisałem, TVP Info straci trochę zasięgu. Np. zniknie z analogu w UPC i Vectrze. Ogólnie przez to zamieszanie pewnie Polsat News wyprzedzi TVP Info w grupie komercyjnej, gdzie TVP Info ma bardzo słabe wyniki.
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2013 18:58

To jest więcej niż pewne. Jak jeszcze w 1cpn1 dadzą regionalną w miejscu Info, a Info przerzucą na jakieś dalsze miejsce toi już na 100%.
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2013 21:11

A oni i tak będą gadać że TVP Info jest najbardziej oglądanym kanałem informacyjnym w Polsce icon_green
Udostępnij ten temat