Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2013 21:16

Staszek napisał(a):

To jest więcej niż pewne. Jak jeszcze w 1cpn1 dadzą regionalną w miejscu Info, a Info przerzucą na jakieś dalsze miejsce toi już na 100%.

Nie wydaje mi się aby od razu dali regionalną do 1cpn1. Pewnie na razie pozostanie po staremu czyli samo TVP Info icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-08-2013 21:19

Przypominam enty raz - muszą dodać TVP Regionalną - obliguje ich do tego polskie prawo.
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2013 21:22

To zależy co nc+ zrobi z tym fantem bo właśnie z ich tr. nadają TVP Info. Bo na pewno nie będą kasować tam Info dla Regionów żeby zaraz gdzieś indziej nadać TVP Info. I mam nadzieje że platformy cyfrowe już ustaliły gdzie będą nadawać TVP regiony.
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2013 21:41

Mi chodziło o miejsce na liście kanałów. Nie ma wolnych miejsc na liście 1cpn1. Jeżeli daliby Regiony zamiast Info - ja bym tak zrobił, to Info wyląduje gdzieś, gdzie mało kto zagląda.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
29-08-2013 05:42

Trochę informacji o najbliższych zmianach w TVP icon_wink
Nowe twarze i nowe programy jesienią w TVP INFO icon_wink
Andrzej Turski, Jarosław Kulczycki, Hanna Lis, Piotr Kraśko, Marta Kielczyk, Joanna Racewicz, Beata Tadla, Beata Chmielowska-Olech, Iwona Radziszewska, Diana Rudnik, Joanna Osińska, Agnieszka Górniakowska, Włodzimierz Szaranowicz, Marek Czyż - będą od września współtworzyć zespół dziennikarzy zmienionego TVP INFO. Kanał informacyjny TVP jesienią zaskoczy widzów także nowymi programami, scenografią i oprawą graficzną.

Kluczową zmianą w programie TVP INFO - w porównaniu z dotychczasową ramówką - będzie wypełnienie zajmowanego przez programy regionalne pasma między godz. 17.00 a 20.00. Od września będzie to czas na informacje ogólnopolskie, programy społeczne, interaktywne, oparte na kontakcie z widzami, a także newsy z różnych regionów kraju.
Ĺšródło icon_arrow [bcolor=#ffff99]tvp.pl[/bcolor]

TVP Regionalna - nowa, lokalna telewizja startuje 1 września icon_wink
1 września br. rozpocznie emisję 16 nowych programów regionalnych, tworzonych przez ośrodki terenowe TVP. Nowatorski projekt - TVP Regionalna - przez 18 godzin na dobę zapewni widzom najwyższej jakości programy mające wspólny wyznacznik: lokalność. Nowe programy regionalne będą dostępne w naziemnej telewizji cyfrowej i aplikacji na urządzenia mobilne TVP Stream.

Dotychczas 16 ośrodków terenowych nadawało swoje programy na jednej antenie w pasmach rozłącznych przez ok. 4 godziny dziennie. Od 1 września br. Telewizja Polska uruchamia Ośrodek Programów Regionalnych, w którego skład wejdzie 16 ośrodków terenowych, tworzących wspólnie TVP Regionalną. Każdy z tych 16 ośrodków na własnej antenie, czyli dla widzów ze swojego regionu, będzie nadawał program własny oraz programy realizowane wspólnie, które będą także emitowane na antenach pozostałych ośrodków.
Ĺšródło icon_arrow [bcolor=#ffff99]tvp.pl[/bcolor]

Fajnie, że TVP INFO będzie miał nową oprawę graficzną i nowe programy icon_wink Dobrze też, że programy z oferty kanału TVP Regionalna będą dostępne również w aplikacji na urządzenia mobilne TVP Stream - zawsze to będzie większy dostęp do nich wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-08-2013 09:12

Staszek napisał(a):

Mi chodziło o miejsce na liście kanałów. Nie ma wolnych miejsc na liście 1cpn1. Jeżeli daliby Regiony zamiast Info - ja bym tak zrobił, to Info wyląduje gdzieś, gdzie mało kto zagląda.

Mogą też być drobne roszady na liście.
Awatar
ekipa moderatorska
29-08-2013 09:49

Bardziej mi się chyba realne wydaje że to TVP Regiony wyląduje gdzieś dalej. Ten kanał nie będzie przedstawiał się jako kanał informacyjny więc TVP Info będzie tak jak jest, a TVP Regiony może wylądują na sam koniec.
Awatar
jestem zawsze
29-08-2013 16:25

Hokej:

Polski hokej przez kolejne trzy lata w TVP Sport

http://media2.pl/...ezony.html
Udostępnij ten temat