Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-11-2015 20:27

Mam nadzieję, że ani pan Lis, ani pan Durczok nie zostaną zatrudnieni w Polsacie, w stacji, która przez większość jest oceniana jako jedna z najbardziej obiektywnych telewizji. Durczok po wycieku tajnego raportu TVNu raczej już do pracy w tv nie wróci, a Lis mocno ostatnio pokazał na czym polega wg niego obiektywizm i niezależność. Wg mnie nie ma dla nich miejsca w Polsacie. Zresztą o ile mnie pamięć nie myli był w konflikcie z Solorzem i Gawryluk....
Jeszcze Kraśkę bym przełknął... kilku innych dziennikarzy, ale nie Lisa i Durczoka! Liberum veto! icon_wink
Edytowane przez Posterunkowy dnia 10-11-2015 21:02
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-11-2015 20:30

No ja też jestem przeciw, ale popatrzmy racjonalnie. Program Lisa mógłby spokojnie rywalizować jak równy z równy z "Kropką nad i". Jeśli założylibyśmy emisję od poniedziałku do czwartku. To mocno podniosłoby wyniki Polsat News.
bardzo ważna osoba
10-11-2015 20:36

Ale nie wiemy czy duma Pana Lisa pozwoli na powrót do stacji, ktora po tylu latach wkladu Pana Lisa w rozwój Wydarzeń, tak go potraktowała.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-11-2015 20:38

Co Ty opowiadasz icon_lol. Znam inną wersję icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-11-2015 20:39

Pewnie masz rację. Reputacja by ucierpiała, zyski wzrosły. Ciekawi mnie, czy Polsat w ogóle się nad tym zastanawia? Przecież Solorz jest jak prezes, wybacza, ale nie zapomina icon_wink

Może do Superstacji go wezmą ? icon_lol
Edytowane przez Posterunkowy dnia 10-11-2015 20:41
bardzo ważna osoba
10-11-2015 20:41

Przeciez ponoc twórca Wydarzeń byl Pan Lis. Później Państwo Lisowie "odeszli" z Polsatu, przynajmniej oficjalnie. Jak bylo naprawdę? To juz wiedzą tylko Oni.
Edytowane przez Krzychu00012 dnia 10-11-2015 20:45
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-11-2015 20:42

Odejście Lisa - temat rzeka. Każda ze stron podawała inną wersję. Ale na pewno wiele prawdy jest też w wersji mówiącej o konflikcie z Gawryluk i braku chęci współpracy z prowadzoną przez nią TV Biznes. Lis ponoć nie chciał udostępniać jej sprzętu, czy dzielić się studiem. Dwa, głośno mówiło się o nie najlepszej atmosferze w newsroomie za czasów Lisa. Lis może Durczokiem nie jest, ale pewne jego nawyki ponoć miał.
Awatar
stały bywalec
10-11-2015 21:30

wiadomo że w Polsatowi przydało by się odświeżenie , ale czy Lis by się nadał ? Mi się wydaje że nawet Gugała dał by radę to samo zrobić co Lis tylko finanse Polsatu są skromne .
Udostępnij ten temat