Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

wkręcam się
10-03-2014 18:04

Nie przesadzajmy z tym brakiem gwiazd, które mogłyby wziąć udział w kolejnej edycji. Rusza nowy serial na jesień "Powiedz Tak" więc mógłby tańczyć znany z M jak miłość Mikołaj Roznerski, który zagra w nowej produkcji, są aktorzy To Nie Koniec Świata i Przyjaciółek, kilku sportowców, ludzie związani z TVP. Chętni do występu zawsze się znajdą icon_smile
bardzo ważna osoba
10-03-2014 20:27

Pierwszy odcinek Tańca z gwiazdami był nawet dobry tym bardziej że oglądałem go po raz pierwszy bo nie oglądałęm żadnej edycji w TVN icon_smile szkoda tylko że odpadła Viola Arlak ale trudno się mówi denerwowało mnie to że tak często przerywali program reklamami co mnie irytowało dość mocno icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
11-03-2014 18:15

Nowa odsłona "Tańca z gwiazdami" bardzo mi się podoba, rzeczywiście szkoda, że Viola Arlak odpadła. Moim zdaniem cały odcinek zepsuł występ Dawida Kwiatkowskiego. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-03-2014 00:25

Kolejny odcinek za nami. Obyło się bez większych wpadek. Wprowadzono parę modyfikacji, dodano m.in. zegar odliczający ostatnie 30 sekund głosowania czy zmieniono lekko pokój gwiazd. Program chyba za szybko się skończył, próbowano go jakoś przedłużać, ale i tak skończono za szybko, przez co na kulisy w Polsat Cafe trzeba było czekać z 7 minut na pewno, może więcej.

No właśnie kulisy. Było ciut lepiej niż tydzień wcześniej, ale nadal jest słabawo. Za duży chaos nadal panuje, ale jakąś poprawę widać.

A wracając do odcinka, to Kwiatkowski zaskoczył pozytywnie - potrafi tańczyć. Z kolei Antek Królikowski nie potrafi tańczyć, ale show dał icon_wink. Jest jeszcze gorszy niż Natalia Siwiec - oczywiście pod względem umiejętności tanecznych. Odpadł Jacek Lenartowicz z Pauliną Biernat.
Awatar
ważna osoba
21-03-2014 17:26

Przede wszystkim ten program powinien nazywać się Taniec z Celebrytami, zamiast Taniec z Gwiazdami, ponieważ ja tam żadnych gwiazd nie widzę Jakoś ciężko nazwać Natalię Siwiec gwiazdą. Jedynymi gwiazdami można nazwać jury, tylko, że oni nie tańczą.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-03-2014 17:32

Jest tam jedna niekwestionowana gwiazda - Krzysztof Ibisz icon_wink.
ważna osoba
24-03-2014 13:28

Program dobry, scenografia świetna, choć miejscami kiczowata, mniej sztywno niż w TVN. Stroje dość słabe.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2014 01:25

Karolina Szostak odpadła niestety z programu, ale koledzy z redakcji sportowej o niej pamiętają i naprawdę miłe słowa padły na koniec "Sportowego podsumowania dnia" w piątek.

Udostępnij ten temat