Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

Awatar
wkręcam się
24-03-2015 00:21

http://www.wirtua...onkurencja
15% w 16-49?! To coś strasznego. Shrek w tamtym tygodniu miał 24%. Dobry wynik w ogólnej grupie widzów nie będzie przekonywał reklamodawców, co widać w niskich cenach spotów podczas TzG w kwietniowym cenniku.
Awatar
ekipa moderatorska
24-03-2015 08:33

Polsat od lat miał problem, bo nie przyciągał starszych widzów. TzG to zmienia. Do tego zarabiają sporo na smsach i na lokowaniu produktu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-03-2015 12:54

Wszystkie programy weekendowe, poza "Naszym nowym domem" i "Must be the music" niestety wystartowały słabo. "Twoja twarz brzmi znajomo" tylko 1 odcinek miała z mocną oglądalnością. Potem topniała widownia "Celebrity Splash!" i jednocześnie topniała widownia "Twoja twarz brzmi znajomo". Mówiłem, że to co jest przed danym programem też ma spore znaczenie.

"Taniec z gwiazdami" też wystartował słabiej niż rok temu. Może trzeba było jednak podzielić uczestników na grupę męską i kobiecą, jak to było rok temu. Wtedy początkowe odcinki były bardziej dynamiczne. Wystawianie wszystkich uczestników na raz nie jest dobrym rozwiązaniem, bo nie sprawdziło się już jesienią.
wkręcam się
03-05-2015 01:24

Na początek widzowie wysyłają swoje zgłoszenia, i jest wybierane 8 zgłoszeń no a dalej wiadomo. Bo wydaje mi się że na tym poziomie dance with the stars lepiej by było zmienić nazwę i zaprosić zwykłych ludzi. na pewno by się to bardziej zwykłym ludziom spodobało. ;]
jestem zawsze
03-05-2015 10:37

A możesz od początku?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-05-2015 13:55

To chyba chodziło o to, żeby do udziału w programie dopuścić zwykłych ludzi icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-05-2015 18:01

Gwiazdami finału będą: Edyta Górniak (wokalistka zaśpiewa własny hit "Your High" oraz cover Beyonce "Listen"), Cleo, która zaśpiewa "My Słowianie", a tanecznemu pokazowi par które już wcześniej pożegnały się z programem będzie towarzyszył występ Sławka Uniatowskiego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 12:20

Finał "Tańca z gwiazdami" miał 3,62 mln widzów, co było najlepszym wynikiem w trzeciej edycji - udziały: 25,26% w 4+ i 19,72% w komercyjnej.
Udostępnij ten temat