Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

Awatar
ekipa moderatorska
25-05-2015 12:34

To oznaka, że programowi daleko do wypalenia.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 12:46

Choć całościowo jest słabiej niż w poprzednich edycjach. Średnia oglądalność 11. odcinków to 3,22 mln. To spadek o 370 tys. widzów rok do roku. Jesienią powinno być zdecydowanie lepiej. Ale i tak nie jest źle icon_wink.
Awatar
piszę coraz więcej
25-05-2015 16:03

w ktorym momencie finalowego odcinka wystapila Edzia z piosenka Your High? Czytajac przed finalem info iz ona wykona 2 utwory, bylem w szoku po zakonczeniu finalu iz nie bylo drugiego wystepu. Po czym na ktorejs ze stron internetowych, pojawila sie inforamcja iz Edi dala czadu w dwoch utworach. Zajrzalem raz jeszcze do tego odcinka i jakos nie moge go znalezc. Czy wystep sie odbyl to jak tak to czemu go nie puscili na antenie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 16:06

Nie, był tylko jeden występ. Oglądałem na żywo i był jeden, choć zapowiadano dwa.
Awatar
ekipa moderatorska
25-05-2015 20:59

Możliwe, że drugi był w studio podczas przerwy reklamowej.

Oglądalność wciąż jest bardzo dobra. Spadki są nieuniknione, ale Taniec jest bezpieczny na jeszcze kilka edycji.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-05-2015 19:51

Kolejną gwiazdą czwartej edycji "Tańca z gwiazdami" w Polsacie będzie Cleo. To już praktycznie pewne. Nawet sama zainteresowana to praktycznie potwierdza icon_wink.

Taniec lubiłam od zawsze. Ja mi się w ten cały wariacki harmonogram uda go wcisnąć, to całkiem możliwe, że spróbuję swoich sił / "Fakt".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-05-2015 13:35

Co ciekawe, w sieci już była pełna lista uczestników 4. edycji - na Wikipedii icon_wink. Podchwyciły to portale plotkarskie, ale oczywiście ta lista jest wzięta z księżyca, choć niektóre nazwiska są ciekawe icon_wink. Natalia Kukulska już to zdementowała. Umówmy się, w tym momencie nawet producenci nie mają jeszcze pełnej listy, więc ktoś lekko odjechał.

http://teleshow.w...;_ticrsn=3
Awatar
ekipa moderatorska
30-05-2015 14:31

Ktoś sobie dla żartu uaktualnił wikipedię i portale mają o czym pisać.
Udostępnij ten temat