Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

piszę coraz więcej
25-05-2016 19:44

Ale takie są ruchy pani Niny Terentiew.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2016 11:41

Agata Młynarska jest niesamowita icon_wink. Z Pudelka o "Tańcu z gwiazdami" icon_wink.

Mogę zapewnić, że nie mam takich zamiarów, chociaż uwielbiam tańczyć i jestem wierną fanką tego programu - zapewnia. Powiem więcej: zawsze się martwię, kiedy przegapię nowy odcinek i z przyjemnością głosuję na tańczących kolegów. Etap rywalizacji mam już za sobą. Dam się na to namówić, kiedy będę miała 70 lub 80 lat. Wtedy zrobię szpagat, bo nadal potrafię, zakręcę rocka and rolla i wygram. Zawsze jednak mogę być jurorem lub gospodynią programu.
Awatar
ekipa moderatorska
08-06-2016 13:12

Jesienią na pewno zobaczymy ją w Polsacie. Świat się Kręci na pewno nie przetrwa w TVP1. I wróci do Niny. Pytanie czy na wizje, czy do poszukiwania nowych programów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2016 13:18

No tak posłodziła pani Ninie, że trudno spodziewać się, żeby poszła do TVN-u icon_wink.

Aczkolwiek przypomnę, że jednym z powodów odejścia z Polsatu było to, że pani Agata nie miała programów do prowadzenia. Mówiło się, że miała wielką ochotę na "Nasz nowy dom", ale przegrała z Katarzyną Dowbor i to już przelało czarę goryczy.

Poniekąd potwierdziła to sama pani Nina, bo mówiła później, że pani Agata bardzo chce być na wizji i ma taką potrzebę icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-06-2016 23:14

Jedna z Żon Hollywood wystąpi z kolejnej edycji. Chodzi o Kingę Korta.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-07-2016 19:52

Jak pewnie wiecie, Paulina Sykut - Jeżyna jest w ciąży.

Jak dowiedział się Fakt.pl przypadający na październik termin porodu nie stanowi najmniejszej przeszkody w pracy.

Paulina nie widzi w tym problemu i jak zwykle poprowadzi program - powiedziała tabloidowi Nina Terentiew.

Sykut potwierdziła te słowa.

Kto powiedział, że kobiety w ciąży muszą iść na przymusowy urlop?! Ja się świetnie czuję, rozkwitam dlatego nie ma się czym martwić. Dbam o siebie co przekłada się na moje samopoczucie. Widzowie będą mogli podziwiać moje krągłości, co pewnie będzie dla nich ciekawym urozmaiceniem - czytamy wypowiedź Sykut w tym samym artykule.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-07-2016 20:01

No dobrze, ale tak czy siak musi ją ktoś zmienić po porodzie icon_wink. Najprościej oczywiście byłoby, gdyby to była Agnieszka Hyży, która i tak jest na miejscu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2016 13:53

Poród jest jednak dopiero w grudniu icon_wink.

Kiedy mówiłam pani dyrektor Ninie Terentiew, że spodziewam się dziecka, żartowałam, że zdążę ze wszystkimi projektami, bo urodzę między ramówkami - ujawnia Paulina / "Party".
Udostępnij ten temat