rozkręcam się
16-01-2014 18:48
Oczywiście znowu wypowiadają się ludzie , którzy wiedzą najlepiej , ja nie wypowiadam się jak jakiś znawca ,ale jako widz i włączając TV to wolę oglądać na każdym kanale coś innego , a nie to samo , znając życie każdy z was nie raz mówi ,że w tej telewizji nic nie ma , na każdym kanale to samo .Ja mówię to dlatego , że chciałbym aby na było co oglądać , jakby nie było loga na ekranie , to byście nie odróżnili TVN od POLSATU i nie których widze ,że emocje puszczają i wypisują tu o jakiś Sylwestrach , nie ma to nic do rzeczy , To że POLSAT wygrał w oglądalności , to fajnie ,ciesze się . Wracając ja tęsknie za takimi czasami kiedy TVN robił swoje i POLSAT robił swoje za serialami komediowymi na polsacie , które są już kultowe i chyba jedne z najlepszych : Daleko od noszy , Rodzina Zastępcza , Agentki (mój ulubiony serial , szkoda że była 1 seria ) 13 posterunek , program Stand UP (była to nowość na polskim rynku ) czy kiepscy , wiele tego było , co wyróżniało Polsat i tak samo , nie podoba mi się jedynie ta akcja z paradokumentami , który TVN wprowadza na antene , bo POLSAT osiągnoł z nimi sukces , mogli poszukać czego nowego . Wolałby walke na pomysły i nawet swoje pomysły , a nie z zagranicy no ale niech już będą , nie znam się wynku medialnym , ale jako widz mam swoje zdanie , alle nie tylko ja mam takie zdanie , i nie jestem jakiś hura fanem TVN , choć może lubie go dużo bardzie , ale dlatego jak większość ,że ma najlepszą ramówkę .A Polsat zawsze oglądałem i lubiłem tę telewizje za taką zwyczajność , a teraz to ja te stacje już nie odróżniam i nie wiem czy oglądam MBTM na Polsacie czy na tvn-ie. To jest tyko moje zdanie , nie musicie się z nim zgadzać , ale to jest forum i mam prawo mieć swoje zdanie i nie którzy to może jakaś meliska i na spokojnie pisać , bo ja nie mam zamiaru tu was atakować , bo fajne rzeczy są na tym forum Pozdrawiam