Program na wysokim, światowym poziomie. Scenografia w niektórych elementach jest przesadzona, ale o wiele lepsza niż na TVN. Jest bardziej kolorowo i rozrywkowo.
Najlepiej wypadło samo otwarcie programu od odliczania do czołówki. Świetnie przygotowane widowisko. Następna część z dawną parą prowadzących też oczywiście bardzo dobra i pomysł godny uznania, jednak niepotrzebne było to nachalne reklamowanie "Twoja twarz brzmi znajomo" od samego początku
Ibisz był spięty i mocno zestresowany, ale wyrobi się
Jednak prowadzenie było eleganckie, jak na ten program przystało
Przy wynikach była wpadka, że słychać było reżysera, jak mówi prowadzącym do słuchawki coś w stylu "jeszcze nic nie mówimy, teraz światła"
ale ta i inne wpadki zostały przyćmione przez wszystkie plusy.
Nie podoba mi się jedynie "pokój gwiazd". Na TVN było lepiej, luźniej, gwiazdy czekające na swój występ, były bliżej tych, którzy przed chwilą tańczyli
Jeszcze za słabo widać noty jury na grafice. Powinny być w takim prostokącie jak te 2 okienka. Pan Grabowski ma utrudnioną rolę, bo nie może opierać się na ocenach jurorów znających się na tańcu, dlatego że Ivona Pavlović siedzi za nim, a nie przed nim, ale myślę, że przed werdyktem powinni się konsultować
Ale co pozytywnie mnie zaskoczyło to to, że oceny jednak były surowe jak na pierwszy odcinek, nawet od Beaty Tyszkiewicz
Co do występów samych pań i panów, to zawsze na TVN tak było, że w pierwszych dwóch odcinkach oddzielnie, a od 3 wszystkie gwiazdy
Jednak szkoda, że od pierwszego odcinka musimy żegnać się już z jedną parą
Polsat ten program ożywił